פרפה קרם תות ושקדים
צריך קינוח צמחוני? פרפה של קרם תות ושקדים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.93 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 13 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 531 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום, חלב, סוכר מגורען וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט שלך יום האם אירוע. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה מוצק. נסו פרפה קרם תות, פרפה תות ובננה עם קרם קוינטרו, ו פרפה של דולצ'ה דה לצ' ה, מחית מנגו וקרם בניחוח שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית מקציפים יחד סוכר, קמח וחלמונים עד שהם סמיכים וחלקים, 3 עד 5 דקות.
בסיר בינוני הביאו את החלב ושעועית הווניל לרתיחה עדינה.
יוצקים כמחצית מתערובת החלב על הביצים שמקציפות ללא הרף.
יוצקים את כל התערובת חזרה לסיר ומניחים את הסיר בחזרה על אש נמוכה, תוך ערבוב בכף עץ, עד שהתערובת מסמיכה, 3 עד 5 דקות. הערה: עליכם לערבב את התערובת הזו כל הזמן, לגרד את התחתית תוך כדי ערבוב, כדי שהקמח לא יידבק לתחתית ויישרף.
מוציאים את הסיר מהתנור ומקציפים פנימה את המרציפן.
יוצקים את התערובת על תבנית מרופדת בניילון ומכסים אותה בציפוי ניילון.
מניחים את המגש במקרר כדי להתקרר.
במחבת בינונית על אש נמוכה ממיסים את הסוכר המגורר. ריססו מגש עם ציפוי קל של תרסיס נון-סטיק. מרססים גם את קצה כף העץ. כשהסוכר הופך לחום בהיר, מוסיפים את השקדים ומערבבים לציפוים בסוכר. כף את השקדים לתבנית האפייה ופזר מעט מלח.
כשקרם השקדים התקרר מוציאים וזורקים את שעועית הווניל ומניחים את קרם המאפה בקערה בינונית.
מקציפים עד שהוא חלק. בקערה בינונית אחרת זורקים יחד את התותים והסוכר החום.
הניחו 4 עד 6 כוסות על משטח ישר. התחל בכפית שכבה דקה של קרם שקדים בתחתית כל אחד מהם.
מוסיפים שכבה מהקצפת. למעלה עם שכבת תותים. חזור על השכבות עד שהכוסות מלאות. מכניסים למקרר לזמן מה לפני ההגשה או נהנים מיד.