קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרפה קרם תות ושקדים

פרפה קרם תות ושקדים
צריך קינוח צמחוני? פרפה של קרם תות ושקדים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.93 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 13 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 531 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום, חלב, סוכר מגורען וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט שלך יום האם אירוע. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה מוצק. נסו פרפה קרם תות, פרפה תות ובננה עם קרם קוינטרו, ו פרפה של דולצ'ה דה לצ' ה, מחית מנגו וקרם בניחוח שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית מקציפים יחד סוכר, קמח וחלמונים עד שהם סמיכים וחלקים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בסיר בינוני הביאו את החלב ושעועית הווניל לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
יוצקים כמחצית מתערובת החלב על הביצים שמקציפות ללא הרף.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
יוצקים את כל התערובת חזרה לסיר ומניחים את הסיר בחזרה על אש נמוכה, תוך ערבוב בכף עץ, עד שהתערובת מסמיכה, 3 עד 5 דקות. הערה: עליכם לערבב את התערובת הזו כל הזמן, לגרד את התחתית תוך כדי ערבוב, כדי שהקמח לא יידבק לתחתית ויישרף.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מוציאים את הסיר מהתנור ומקציפים פנימה את המרציפן.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
יוצקים את התערובת על תבנית מרופדת בניילון ומכסים אותה בציפוי ניילון.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מניחים את המגש במקרר כדי להתקרר.
8
במחבת בינונית על אש נמוכה ממיסים את הסוכר המגורר. ריססו מגש עם ציפוי קל של תרסיס נון-סטיק. מרססים גם את קצה כף העץ. כשהסוכר הופך לחום בהיר, מוסיפים את השקדים ומערבבים לציפוים בסוכר. כף את השקדים לתבנית האפייה ופזר מעט מלח.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
כשקרם השקדים התקרר מוציאים וזורקים את שעועית הווניל ומניחים את קרם המאפה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מקציפים עד שהוא חלק. בקערה בינונית אחרת זורקים יחד את התותים והסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
הניחו 4 עד 6 כוסות על משטח ישר. התחל בכפית שכבה דקה של קרם שקדים בתחתית כל אחד מהם.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
12
מפזרים כמה שקדים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
13
מוסיפים שכבה מהקצפת. למעלה עם שכבת תותים. חזור על השכבות עד שהכוסות מלאות. מכניסים למקרר לזמן מה לפני ההגשה או נהנים מיד.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים