פרפה קרמל-מקיאטו טירמיסו
המתכון קרמל-מקיאטו Tiramisu Parfaits יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-4 שעות ו-20 דקות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 279 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק של בייקר, ציפוי קצפת מגניב, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו גלידת מקיאטו קרמל עם טפטוף קרמל תוצרת בית, עוגת מקיאטו קרמל, ו ביסקוטי מקיאטו קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר עד שמנת. בהדרגה להכות בחלב.
להוסיף תערובת פודינג יבש; לנצח 1 דקות. מערבבים בעדינות 2 כוסות שוט מגניב.
מערבבים קפה וציפוי קרמל עד מעורבב.
מניחים חצי קוביות העוגה ב 10 כוסות פרפה; לטפטף עם חצי תערובת הקפה. מכסים חצי מתערובת גבינת שמנת, ואז 1/3 מהשוקולד המגורד. חזור על שכבות.
למעלה עם נשאר שוט מגניב ושוקולד. מקררים 4 שעות.