המתכון קרמל-מקיאטו Tiramisu Parfaits יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-4 שעות ו-20 דקות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 279 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק של בייקר, ציפוי קצפת מגניב, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו גלידת מקיאטו קרמל עם טפטוף קרמל תוצרת בית, עוגת מקיאטו קרמל, ו ביסקוטי מקיאטו קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר עד שמנת. בהדרגה להכות בחלב.
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרי או טרגון אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שאוסינג, או יין אורז סיני
2
להוסיף תערובת פודינג יבש; לנצח 1 דקות. מערבבים בעדינות 2 כוסות שוט מגניב.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
3
מערבבים קפה וציפוי קרמל עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
4
מניחים חצי קוביות העוגה ב 10 כוסות פרפה; לטפטף עם חצי תערובת הקפה. מכסים חצי מתערובת גבינת שמנת, ואז 1/3 מהשוקולד המגורד. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרי או טרגון אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
5
למעלה עם נשאר שוט מגניב ושוקולד. מקררים 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.