קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

פרפלה עם נקניק ופטריות פורצ'יני: Corzetti alla Novese

פרפלה עם נקניק ופטריות פורצ'יני: Corzetti alla Novese
Farfalle עם נקניק ופטריות פורצ'יני: Corzetti alla Novese עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 1228 קלוריות , 51 גרם חלבון ו -45 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. גשו לסופר וקנו בצל, מלח, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 75% . הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Farfalle עם נקניקיית הודו, אפונה ופטריות , פסטה פרפלה אחת עם נקניק, פטריות ואפונה ופסטה פרפלה אחת עם נקניק, פטריות ואפונה .

הוראות

1
להכנת הפסטה: מנפים יחד ואז עורכים 2 1/4 כוסות מהקמח וקורט מלח במרכז קרש חיתוך גדול מעץ. יוצרים גומה באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים. טורפים בעזרת מזלג את הביצים והיין ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
פרמיג'אנו-רג'יאנו מגורר, בתוספת נתח להגשהפרמיג'אנו-רג'יאנו מגורר, בתוספת נתח להגשה
4 כוסות קמח סולת4 כוסות קמח סולת
4 עגבניות גדולות בשלות, קלופות, מזרעות וקצוצות גס, עם המיצים שלהן4 עגבניות גדולות בשלות, קלופות, מזרעות וקצוצות גס, עם המיצים שלהן
עגבניות בשלות, קלופות, זרעוניות וקצוצות גס, עם המיצים שלהןעגבניות בשלות, קלופות, זרעוניות וקצוצות גס, עם המיצים שלהן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
כשאתם מרחיבים את הבאר, המשיכו לדחוף את הקמח מעלה מבסיס התלולית כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח נטמע.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
מתחילים ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ללוש כ-15 דקות, להוסיף את כל הקמח שנותר, במידת הצורך ליצירת מסה מגובשת. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, מסירים את הבצק מהלוח ומגרדים ומשליכים את כל השאריות. מקמחים שוב את הלוח מחדש וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי ומעט דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים למנוחה של 30 דקות בטמפרטורת החדר. לאחר שהבצק נח, השתמשו בסכין חדה כדי לחתוך את הבצק לחתיכות בינוניות. הכניסו דרך מכונת פסטה וחתכו לרצועות בגודל 3 אינץ'. בעזרת האגודל והאצבע המורה, עצבו את חתיכות הפסטה הללו לפסטה בצורת פרפל, או פסטה בצורת פרפר, סוחטים במרכז כדי ליצור לצדדים רחבים יותר, ואז משטחים את שני הצדדים כדי להידמות לכנפיים. חוזרים על הפעולה עם הבצק הנותר. מניחים את הפרפל על תבנית מאובקת בקמח סולת ומכסים במגבת מטבח לחה עד לבישול.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
FarfalleFarfalle
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מכונת פסטהמכונת פסטה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מביאים 6 ליטר מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
בעזרת מטלית לחה מנקים בזהירות את פטריות הפורצ'יני. פורסים את הפטריות לפרוסות בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
בסיר בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהם רכים וחום זהוב בהיר, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד להזהבה, כ-5 עד 7 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
9
מוסיפים את הפטריות, מערבבים היטב לאיחוד, ומתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהן ואת היין, ממליחים קלות תוך כדי הוספת. מכסים ומניחים לבישול על אש בינונית עד שהעגבניות מתרככות ומוציאות עוד מיצים, בערך 15 עד 20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים. מבשלים עד לריכוך אך עדיין אל דנטה, כ-7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12
מסננים היטב, שומרים 1/2 כוס מנוזלי הבישול.
13
מוסיפים את הפסטה לתערובת הנקניקיות ומערבבים על אש גבוהה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
14
מוסיפים מעט ממי בישול הפסטה, כף אחת בכל פעם, אם הפסטה יבשה מדי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
15
מפזרים פטרוזיליה ופרמיג'אנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
16
מגישים מיד בקערות פסטה מחוממות עם גוש פרמיג'אנו בצד לגירור.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון