פשוט חזה עוף בגריל
חזה עוף פשוט בגריל יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30, והמתכון הקטוגני שחיפשתם. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -26 גרם חלבון , 30 גרם שומן ובסך הכל 407 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. 38 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. אם יש לך שמן צמחי, בצל, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך 52 דקות בערך. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 61% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו חזה עוף בגריל פשוט , חזה עוף בגריל פשוט , וחזה עוף בגריל עם תירס חי וסלט לחם בגריל .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
בקערה קטנה, מערבבים את השמן הצמחי עם השום הכתוש, בעזרת מזלג כדי לעזור לשחרר את טעם השום לתוך השמן. מתבלים את תערובת השום במלח, ופלפל, לפי הטעם.
בינתיים מכינים את חזה העוף. שוטפים ומייבשים היטב את העוף. מצא את הרכס לצד חזה העוף, ומשוך בזהירות את הרך. קח כל חזה ותכה בעדינות לעובי אחיד. אל תדפוק דק מדי; השד לא יהיה אחיד לחלוטין. אם יש קצה משולש קטן ורזה, קדימה, חתוך וזורק. הכן את הרככים על ידי חיתוך קצוות משוננים. ממליחים ומפלפלים באופן חופשי את העוף ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות לפחות.
לאחר שהעוף נח, מברישים בנדיבות בשמן צמחי מושבע בשום.
מניחים את חזה העוף על הגריל החם, כשהחלק העבה יותר פונה לחלק החם יותר של הגריל שלך (בדרך כלל הגב). הניחו לחזה העוף להתבשל ללא הפרעה עד שנוצרים סימני פחם, כ-4 דקות. הפוך את העוף, תוך שמירה על החלק העבה של העוף לכיוון החלק החם של הלהבה, ומבשלים עד שמדחום קריאה מיידית שהוכנס לעוף מצביע על 155 מעלות F, כ-3 דקות נוספות.
מניחים את רכות העוף על הגריל ומבשלים במשך 3 עד 4 דקות בסך הכל, הופכים באמצע הדרך. הניחו לעוף בגריל לנוח 5 דקות, מכוסה, לפני ההגשה.
מגישים עם רוטב עגבניות בצל צלוי וטבילת בצל, אם משתמשים.
מחממים את התנור ל-275 מעלות F.
מניחים את העגבניות החצויות, הבצל ושיני השום על תבנית אפייה.
מזלפים מחצית מכמות שמן הזית ומפזרים טימין, מלח ופלפל. לזרוק לציפוי היטב.
מניחים את העגבניות עם הצד החתוך כלפי מטה ומבשלים שעתיים כשהם הופכים את העגבניות לאחר שעה. לאחר השעה השנייה מסירים את נייר האפייה ומניחים בצד את השום הלא קלוף.
מניחים את שאר הירקות ואת מיצי המחבת במעבד מזון או בלנדר.
הוסף כף או שתיים של מים למחבת כדי לגרד את כל פיסות הטעם שנדבקו על תבנית האפייה והוסיפו למעבד המזון. סוחטים את הבשר הרך של השום הצלוי לתוך מעבד המזון ומוסיפים את שמן הזית הנותר. מערבבים את התערובת עד לקבלת מרקם עבה, או רסק עד לקבלת תערובת חלקה, בהתאם לסמיכות הרצויה. טועמים את הרוטב ומתבלים במלח, ופלפל, אם צריך.