פשוט לזניה
פשוט לזניה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם רוטב ספגטי, חלק לחות נמוכה-גבינת מוצרלה רזה, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו פשוט לזניה, לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות f. בשר חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. בינתיים, לערבב ביצה, 1-1 / 4 כוסות של גבינת מוצרלה, גבינת ריקוטה, 1/4 כוס גבינת פרמזן והפטרוזיליה עד מעורבב היטב; להפריש.
לנקז בשר; לחזור למחבת. מערבבים ברוטב ספגטי.
מוסיפים מים לצנצנת רוטב ריקה; מכסים במכסה ומנערים היטב.
מוסיפים לתערובת הבשר; מערבבים עד מעורבב היטב.
מורחים 1 כוס של הרוטב על החלק התחתון של צלחת אפייה 13x9 אינץ'; למעלה עם שכבות של 3 אטריות לזניה, שליש מתערובת גבינת ריקוטה ו 1 כוס של הרוטב. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם שאריות 3 אטריות ורוטב הבשר הנותר.
מפזרים 1-1/4 כוסות גבינת מוצרלה שנותרו 1/4 גבינת פרמזן כוס. מכסים בנייר כסף משומן.
הסר רדיד; אופים 15 דקות נוספות או עד מחומם דרך.
בואו לעמוד 15 דקות לפני חיתוך לשרת.