קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות4
מגזין

פשטידות בשר מיניאטורות

פשטידות בשר מיניאטורות
פשטידות בשר מיניאטורי יכול להיות רק ההר ד ' אובר אתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 445 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 9. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מ טעם הבית דורש רוטב צ'ילי, חומץ תפוחים, חלב אידוי ומלח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 34%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו פשטידות תפוחים מיניאטוריות, פשטידות רועים מיניאטוריות, ו עוגות קרם קוקוס מיניאטורות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה רוטב צ ' ילי ותערובת מרק; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה גדולה שלבו את הקמח, השומשום אם רוצים והמלח.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חותכים בקיצור וגבינה עד לקבלת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
שלב חלב וחומץ; מוסיפים בהדרגה לתערובת הקמח, זורקים בעזרת מזלג עד שהבצק יוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
5
מחלקים בצק לשניים; מרדדים ל-1/8 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
6
חותכים עם 2-1/2 אינץ ' מקומח קלות. חותך עגול.
7
מניחים מחצית מהמעגלים 2 אינץ'. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים. למעלה כל אחד עם כף מעוגלת של תערובת בקר; למעלה עם עיגולים שנותרו. הרטיבו את הקצוות במים ולחצו בעזרת מזלג לאיטום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
חותכים חריץ בחלק העליון של כל אחד.
9
אופים בחום של 425 למשך 12-16 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מגישים מיד; או מצננים, ואז עוטפים כל אחד בניילון ומניחים בשקית מקפיא. חותם להקפיא עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
לשימוש בפשטידות בשר קפואות: פרשו והניחו על תבנית אפייה לא משומנת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
אופים בחום של 425 במשך 14-16 דקות או עד לחימום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את ארטזין מנדוצ ' ינו זינפנדל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
ארטזין מנדוצ ' ינו זינפנדל
ארטזין מנדוצ ' ינו זינפנדל
נופך כהה, כמעט צבע אדום ורמיליון בולט בזכוכית, עשירה ועמוקה בהרבה מבצירים קודמים. ניחוחות של פירות אדומים שולטים, מראה רימון, דובדבן ובויסנברי, מודגש על ידי פלפל לבן תבלין אלון ארז. טעמים מעלים חיוך, באמת' זיני ' בראשות פטל ולוגנברי מוצג יפה עם פלפל אנגלי ואופי תבלינים זינפנדל קלאסי. יין זה הוא כמעט קטיפה, עגול וציפוי, עם טאנינים דגנים עדינים וגימור ארוך בהחלט, מה שמרמז על פוטנציאל ההזדקנות עם מורכבות וניואנסים נוספים שטרם נחשפו. ובכל זאת, זה יביא חיוך של סיפוק מיידי, במיוחד בשילוב עם בשרים צלויים חזקים, פסטות עשירות כמו ריגטוני בולונז, תבשילים דשנים וגבינות אומנותיות.