פשטידות בשר מיניאטורות
פשטידות בשר מיניאטורי יכול להיות רק ההר ד ' אובר אתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 445 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 9. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מ טעם הבית דורש רוטב צ'ילי, חומץ תפוחים, חלב אידוי ומלח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 34%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו פשטידות תפוחים מיניאטוריות, פשטידות רועים מיניאטוריות, ו עוגות קרם קוקוס מיניאטורות עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה רוטב צ ' ילי ותערובת מרק; מניחים בצד.
בקערה גדולה שלבו את הקמח, השומשום אם רוצים והמלח.
חותכים בקיצור וגבינה עד לקבלת פירורים.
שלב חלב וחומץ; מוסיפים בהדרגה לתערובת הקמח, זורקים בעזרת מזלג עד שהבצק יוצר כדור.
מחלקים בצק לשניים; מרדדים ל-1/8 אינץ'. עובי.
חותכים עם 2-1/2 אינץ ' מקומח קלות. חותך עגול.
מניחים מחצית מהמעגלים 2 אינץ'. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים. למעלה כל אחד עם כף מעוגלת של תערובת בקר; למעלה עם עיגולים שנותרו. הרטיבו את הקצוות במים ולחצו בעזרת מזלג לאיטום.
חותכים חריץ בחלק העליון של כל אחד.
אופים בחום של 425 למשך 12-16 דקות או עד להזהבה.
מגישים מיד; או מצננים, ואז עוטפים כל אחד בניילון ומניחים בשקית מקפיא. חותם להקפיא עד 3 חודשים.
לשימוש בפשטידות בשר קפואות: פרשו והניחו על תבנית אפייה לא משומנת.
אופים בחום של 425 במשך 14-16 דקות או עד לחימום.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את ארטזין מנדוצ ' ינו זינפנדל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![ארטזין מנדוצ ' ינו זינפנדל]()
ארטזין מנדוצ ' ינו זינפנדל
נופך כהה, כמעט צבע אדום ורמיליון בולט בזכוכית, עשירה ועמוקה בהרבה מבצירים קודמים. ניחוחות של פירות אדומים שולטים, מראה רימון, דובדבן ובויסנברי, מודגש על ידי פלפל לבן תבלין אלון ארז. טעמים מעלים חיוך, באמת' זיני ' בראשות פטל ולוגנברי מוצג יפה עם פלפל אנגלי ואופי תבלינים זינפנדל קלאסי. יין זה הוא כמעט קטיפה, עגול וציפוי, עם טאנינים דגנים עדינים וגימור ארוך בהחלט, מה שמרמז על פוטנציאל ההזדקנות עם מורכבות וניואנסים נוספים שטרם נחשפו. ובכל זאת, זה יביא חיוך של סיפוק מיידי, במיוחד בשילוב עם בשרים צלויים חזקים, פסטות עשירות כמו ריגטוני בולונז, תבשילים דשנים וגבינות אומנותיות.