פשטידות יד מתובל קיץ
והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 83 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל טחון, גרעיני תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-502 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: גזר מתובל, כרישה, ועוגות יד גבינת עיזים, פשטידות יד חזיר ואפונה, ו עוגות יד דובדבן.
הוראות
פתח את החבילות של בצק עלים, להניח מגבת לחות קלות עליהם, כך שהם לא להתייבש, ולאפשר להם להפשיר בזמן שאתה מכין את המילוי; כ -30 דקות.בינתיים, מחממים את התנור ל 400ºF ומניחים מחצלת אפיית סיליקון או פיסת נייר קלף על גבי אפייה sheet.In קערה גדולה, לזרוק יחד את שאלוט פרוס, אפרסקים, עגבניות, תירס, צנוברים (אם שימוש) ו קורנפלור, להיות עדין כדי לא לרסק את הפירות. לאחר הכל מצופה באופן שווה עם עמילן, רסס בחומץ בלסמי ושמן זית, ואחריו כל עשבי תיבול טריים תבלינים. מערבבים היטב כדי להפיץ את התוספות האחרונות באופן שווה, טעם מלח ומערבבים יותר במידת הצורך. לבסוף, מערבבים בגבינה הטבעונית.לאחר מאפה הפשיר, לעבוד עם גיליון אחד בכל פעם על משטח מקומח קלות לגלגל אותו לעובי 1/8 אינץ'.
חותכים את המלבן לתוך 9 ריבועים שווים ולהעביר אותם גיליון אפייה מוכן שלך, ריווח אותם באופן שווה עם לפחות 1/2 אינץ ' של חדר נשימה בין החלקים.
מרדדים את הגיליון השני של מאפה באותו אופן ושוב, לחתוך אותו 9 ריבועים.כף 1/4 עד 1/3 כוס המילוי למרכז כל ריבוע מאפה מונח על תבנית האפייה, מעלה אותו מעט כלפי האמצע. הפעל אצבע לחות קלות כל הדרך סביב היקף המאפה; זהו " דבק " כי יהיה לאטום את החלק העליון והתחתון יחד.קח ריבוע שני של מאפה, מותח אותו מעט במידת הצורך כדי לכסות את המילוי, ולחץ בחוזקה סביב הקצוות. השתמש במזלג כדי crimp כל הדרך מסביב, לקצץ את עודף אם תרצה. השתמש בסכין חדה מאוד לחתוך שניים או שלושה פתחי אוורור בחלק העליון של כל עוגת יד. חזור עם כל הריבועים הנותרים עד שכל עוגה יש קרום עליון ותחתון מאובטח.
אופים במשך 14 עד 18 דקות, עד נפוח וזהוב חום בכל רחבי.
בואו להתקרר על תבנית האפייה לפחות 10 דקות לפני החפירה.