פשטידות יד תות-ריבס
פשטידות יד תות-ריבס הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, קיצור, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פשטידות יד ריבס פטל, פשטידות יד גבינת שמנת ריבס, ו עוגות יד תות.
הוראות
מערבבים תותים, ריבס, קורנפלור, 2 כפות. סוכר, ו 1 1/2 כפית. גרידה כתומה בקערה קטנה.
מערבבים קמח, מלח, ונותר 1/4 כוס סוכר בקערה גדולה.
חותכים חמאה וקיצור עם בלנדר מאפה עד תערובת דומה אפונה קטנה. מערבבים הנותרים 1/2 כפית. גרידה כתומה.
טפטוף עם מים קרים כקרח ומיץ תפוזים. מערבבים עם מזלג עד בשילוב. (
התערובת תהיה מתפוררת ויבשה.) ללוש תערובת קלות, ולעצב בצק לדיסק. מחלקים בצק לשניים.
מגלגלים חצי בצק לעובי 1/8 אינץ ' על משטח משוריין בכבדות. (מכסים את הבצק הנותר בניילון נצמד.)
חתוך עם חותך עגול 2 1/4 אינץ', rerolling שאריות לפי הצורך.
מניחים חצי מעגלי בצק 2 אינץ ' זה מזה על גיליונות אפייה מרופדים בנייר קלף. למעלה עם תערובת 1 כפית מלאה של תות שדה. לעמעם את קצוות הבצק במים, ולמעלה עם סיבובי הבצק הנותרים, הקשה על הקצוות לאטום. Crimp קצוות עם מזלג, לחתוך חריץ בחלק העליון של כל סיבוב כדי קיטור לברוח. חזור על הנוהל עם בצק שנותר ותערובת תות.
מערבבים יחד חלמון ביצה ושמנת; פשטידות מברשת עם ביצה לשטוף.
מפזרים סוכר. להקפיא פשטידות 10 דקות.
אופים ב 375 במשך 20 עד 25 דקות או עד השחמה קלה. מגניב 10 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. לאחסן במיכל אטום עד 2 ימים.