קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פשטידות יד תות-ריבס

פשטידות יד תות-ריבס
פשטידות יד תות-ריבס הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, קיצור, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פשטידות יד ריבס פטל, פשטידות יד גבינת שמנת ריבס, ו עוגות יד תות.

הוראות

1
מערבבים תותים, ריבס, קורנפלור, 2 כפות. סוכר, ו 1 1/2 כפית. גרידה כתומה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
גרידה כתומהגרידה כתומה
עמילן תירסעמילן תירס
ריבסריבס
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מערבבים קמח, מלח, ונותר 1/4 כוס סוכר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
חותכים חמאה וקיצור עם בלנדר מאפה עד תערובת דומה אפונה קטנה. מערבבים הנותרים 1/2 כפית. גרידה כתומה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
קיצורקיצור
חמאהחמאה
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
טפטוף עם מים קרים כקרח ומיץ תפוזים. מערבבים עם מזלג עד בשילוב. (
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
מיםמים
קרחקרח
6
התערובת תהיה מתפוררת ויבשה.) ללוש תערובת קלות, ולעצב בצק לדיסק. מחלקים בצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
7
מגלגלים חצי בצק לעובי 1/8 אינץ ' על משטח משוריין בכבדות. (מכסים את הבצק הנותר בניילון נצמד.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
8
חתוך עם חותך עגול 2 1/4 אינץ', rerolling שאריות לפי הצורך.
9
מניחים חצי מעגלי בצק 2 אינץ ' זה מזה על גיליונות אפייה מרופדים בנייר קלף. למעלה עם תערובת 1 כפית מלאה של תות שדה. לעמעם את קצוות הבצק במים, ולמעלה עם סיבובי הבצק הנותרים, הקשה על הקצוות לאטום. Crimp קצוות עם מזלג, לחתוך חריץ בחלק העליון של כל סיבוב כדי קיטור לברוח. חזור על הנוהל עם בצק שנותר ותערובת תות.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
בצקבצק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מערבבים יחד חלמון ביצה ושמנת; פשטידות מברשת עם ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
ביצהביצה
11
מפזרים סוכר. להקפיא פשטידות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
12
אופים ב 375 במשך 20 עד 25 דקות או עד השחמה קלה. מגניב 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. לאחסן במיכל אטום עד 2 ימים.