פשטידות לחם תירס Jalapeño עם דבש חמאה
המתכון Jalapeño Cornbread Woopie פשטידות עם דבש חמאה מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, שמנת, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פשטידות לחם תירס Jalapeño עם גבינת עיזים ומילוי בייקון, עוגות שוקולד וופי עם בננה קרם חמאה, ו פשטידות Whoopie עם חמאה קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
עבור Jalapeño Cornbread Whoopie: למקם מתלה במרכז התנור ולחמם מראש את התנור ל 191°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, קמח תירס, סוכר חום, אבקת אפייה ומלח. בקערת העבודה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות יחד את החמאה, חמאה, ביצה על מהירות נמוכה עד רק בשילוב. הגדל את המהירות לבינונית והכה עד לשילוב יסודי, כ -3 דקות.
מוסיפים את תערובת הקמח ואת הצ ' ילי הקצוץ לבלילה ומכים נמוך עד רק בשילוב.
באמצעות כף, טיפה על 1 כף הבלילה על אחד גיליונות אפייה מוכן לחזור, ריווח אותם לפחות 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים גיליון אחד בכל פעם במשך כ 12 דקות כל אחד או עד העוגות מתחילות חום סביב הקצוות.
הסר מהתנור ולתת את העוגות להתקרר במחבת במשך כ 5 דקות לפני העברת אותם מתלה להתקרר לחלוטין.
עבור קרם חמאה דבש: בקערת העבודה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות יחד את הסוכר של ממתקים והחמאה, מתחיל נמוך ומגדיל למהירות בינונית, עד התערובת מתפוררת, על 1 דקה.
מוסיפים את השמנת הכבדה, דבש, מיץ לימון ומלח ומכים במהירות גבוהה עד חלקה, על 3 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסיווג Domaine Leseurre Dry Cuvee Riesling עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.