קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

פשטידות לחם תירס Jalapeño עם דבש חמאה

פשטידות לחם תירס Jalapeño עם דבש חמאה
המתכון Jalapeño Cornbread Woopie פשטידות עם דבש חמאה מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, שמנת, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פשטידות לחם תירס Jalapeño עם גבינת עיזים ומילוי בייקון, עוגות שוקולד וופי עם בננה קרם חמאה, ו פשטידות Whoopie עם חמאה קרמל מלוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור Jalapeño Cornbread Whoopie: למקם מתלה במרכז התנור ולחמם מראש את התנור ל 191°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, קמח תירס, סוכר חום, אבקת אפייה ומלח. בקערת העבודה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות יחד את החמאה, חמאה, ביצה על מהירות נמוכה עד רק בשילוב. הגדל את המהירות לבינונית והכה עד לשילוב יסודי, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
מוסיפים את תערובת הקמח ואת הצ ' ילי הקצוץ לבלילה ומכים נמוך עד רק בשילוב. 
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
4
באמצעות כף, טיפה על 1 כף הבלילה על אחד גיליונות אפייה מוכן לחזור, ריווח אותם לפחות 2 סנטימטרים זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים גיליון אחד בכל פעם במשך כ 12 דקות כל אחד או עד העוגות מתחילות חום סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מהתנור ולתת את העוגות להתקרר במחבת במשך כ 5 דקות לפני העברת אותם מתלה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
עבור קרם חמאה דבש: בקערת העבודה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות יחד את הסוכר של ממתקים והחמאה, מתחיל נמוך ומגדיל למהירות בינונית, עד התערובת מתפוררת, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
8
מוסיפים את השמנת הכבדה, דבש, מיץ לימון ומלח ומכים במהירות גבוהה עד חלקה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסיווג Domaine Leseurre Dry Cuvee Riesling עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.