קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פשטידות מטוגנות

פשטידות מטוגנות
פשטידות מטוגנות עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, קיצור, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו עוגות מטוגנות טקס-מקס, פשטידות תפוחים מטוגנות, ו עוגות אוכמניות מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את המאפה, מערבבים יחד את הקמח, סוכר מגורען ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
חותכים 1 כוס מהקיצור עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
4
מוסיפים 1 מהביצים והחלב ומערבבים עד שהוא פשוט מתחבר.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מוסיפים עוד מעט חלב חמאה במידת הצורך. יוצרים אותו לכדור ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
6
להכנת הפשטידות מרדדים את המאפה לריבוע גדול. חתוך את הקצוות כדי ליצור מלבן.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
7
חותכים ל 8 עד 10 מלבנים ארוכים, בעזרת סכין חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
8
כפית כף או כך של מילוי לתוך החצי העליון של אחד המלבנים.
9
השתמש בביצים הטרופות הנותרות כדי לאטום את הקצוות על ידי קיפול החצי התחתון של המלבן מעל החלק העליון. ואז מכווץ את הקצוות בעזרת מזלג. חוזרים על הפעולה עם שאר הפשטידות, ממלאים חצי במילוי פאי תפוחים וחצי במילוי פאי דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
קמח תופח מעצמו, לא מנופהקמח תופח מעצמו, לא מנופה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
מחממים קיצור בסיר בינוני ועמוק על אש בינונית-גבוהה עד 350 מעלות פ. מטגנים את הפשטידות עד להזהבה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
11
הסר ומיד לנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
12
מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת