פשטידות מטוגנות
פשטידות מטוגנות עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, קיצור, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו עוגות מטוגנות טקס-מקס, פשטידות תפוחים מטוגנות, ו עוגות אוכמניות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
כדי להפוך את המאפה, מערבבים יחד את הקמח, סוכר מגורען ומלח.
חותכים 1 כוס מהקיצור עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מוסיפים 1 מהביצים והחלב ומערבבים עד שהוא פשוט מתחבר.
מוסיפים עוד מעט חלב חמאה במידת הצורך. יוצרים אותו לכדור ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
להכנת הפשטידות מרדדים את המאפה לריבוע גדול. חתוך את הקצוות כדי ליצור מלבן.
חותכים ל 8 עד 10 מלבנים ארוכים, בעזרת סכין חמאה.
כפית כף או כך של מילוי לתוך החצי העליון של אחד המלבנים.
השתמש בביצים הטרופות הנותרות כדי לאטום את הקצוות על ידי קיפול החצי התחתון של המלבן מעל החלק העליון. ואז מכווץ את הקצוות בעזרת מזלג. חוזרים על הפעולה עם שאר הפשטידות, ממלאים חצי במילוי פאי תפוחים וחצי במילוי פאי דובדבנים.
מחממים קיצור בסיר בינוני ועמוק על אש בינונית-גבוהה עד 350 מעלות פ. מטגנים את הפשטידות עד להזהבה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
הסר ומיד לנקז על מגבות נייר.
מפזרים אבקת סוכר ומגישים.