קושיקשה
מוכן ב52 דק.
מנות2
ציון בריאות38
מגזין

פשטידות סיר נקניקיות ופטריות

פשטידות סיר נקניקיות ופטריות
בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 95%. פשטידות בשר בקר, עגבניות ופטריות, פשטידות סיר ארוחת בוקר עם רוטב פטריות ועשב, ו פשטידות סיר פטריות ועדשים עם ציפוי ביסקוויט גודה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים חצי שמן במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים 5 דקות עד מתרכך, ואז לדחוף לצד אחד. לסחוט את הבשר מן הנקניקיות להתגלגל לתוך כדורים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מוסיפים למחבת ומטגנים במשך 5 דקות עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הפטריות ומבשלים 5 דקות יותר עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
עונה, ואז מערבבים את החרדל, קרם frache ו 4 כפות מים. בועה עבור 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום לפזר את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
6
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
העברת תערובת נקניק ל 2 מנות עוגה קטנות או 1 צלחת אפייה גדולה. לזרוק את ג ' בטה בשמן שנותר, לפזר על החלק העליון של העוגות ואופים במשך 20 דקות עד הזהב מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף