קושיקשה
מוכן ב52 דק.
מנות5
ציון בריאות16
מגזין

פשטידות סיר סרטן חמאה

פשטידות סיר סרטן חמאה
פשטידות סיר סרטן חמאה דורש כ 52 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 857 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם שרי יבש בינוני, בצק עלים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סרטן חמאה ומטבל ארטישוק, נגיסות סרטן חמאתי, ו קיש סרטן חמאה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F עם מתלה בעמדה האמצעית.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בסיר בינוני מעל חום בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הבצלים ואת הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5
מפזרים את הקמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
מוסיפים חלב, מיץ צדפות ושרי. מביאים לרתיחה ומבשלים, ערבוב, עד מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
7
מוסיפים את בשר סרטנים ואפונה.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
הסר מהחום ולהעביר למקרר כדי להתקרר.
9
בינתיים, לפתוח את יריעות מאפה על משטח מקומח קלות.
10
מקום 4 (8-אונקיה) קערות ovenproof או ramekins גדול שפה על המאפה לגזור 4 עיגולים קצת יותר מאשר הקערות (ייתכן שיהיה עליך לגלגל את המאפה החוצה קצת כדי להכיל את כל הקערות).
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
צחצח את העיגולים עם שטיפת הביצים. תניח את שטיפת הביצים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
כאשר מילוי הסרטן התקרר, לחלק אותו בין 4 קערות.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מברשת את שולי הקערות עם לשטוף את הביצה, להניח מעגל מאפה על כל אחד, ולאטום את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
חותכים פתחי קיטור במאפה ומברישים עם תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
15
מניחים את הקערות על תבנית אפייה ואופים על המדף האמצעי עד שהמאפה נפוח וזהוב, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
מגישים חם.

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.