קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

פשטידות עוף בודדות

פשטידות עוף בודדות
אם יש לכם חזה עוף, סלרי, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-5 דקות. נסו פשטידת עוף / פשטידות, פשטידות עוף בודדות, ו פשטידות עוף בודדות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מניחים את חזה העוף בסיר גדול יחד עם 2 כפיות של מלח ומספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים עד העוף הוא רך, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר את העוף לצלחת כדי להתקרר, הזמנת 3 כוסות של מרק; תוספת עם עוף משומר אם אתה קצר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את העוף לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
עוף משומרעוף משומר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
3
בעוד העוף מתבשל, לשלב את תפוחי האדמה ואת 2 כפיות מלח הנותרים בעציץ בינוני. מילוי עם מים כדי לכסות ולהביא לרתיחה על חום גבוה. מנמיכים את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה רכים אבל לא רגשני, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מסננים את תפוחי האדמה במסננת ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
ממיסים 4 כפות חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את הגזר ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
7
מוסיפים את הסלרי, הבצל וקורט של מלח ופלפל; מבשלים עד הבצל רך וכמעט שקוף, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את 4 כפות הנותרים חמאה, ולאחר נמס, להוסיף את הקמח כדי להפוך את רביכה. לבשל את הקמח במשך 2 דקות, ערבוב כל הזמן, ולאחר מכן להוסיף את החלב ואת מרק עוף שמור. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתעבה, 5 עד 7 דקות. מערבבים את העוף, תירס, אפונה, זרעי סלרי ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
זרעי סלריזרעי סלרי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
9
הסר מהחום.
10
גריז שמונה ramekins 10 אונקיה עם חמאה ומניחים על תבנית אפייה גדולה, מעוטר או מחבת ג ' לירול. (לחלופין, גריז אחד 9-by-13 אינץ צלחת אפייה.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
באופן שווה לחלק את תפוחי האדמה בין ramekins. כפית את המילוי על תפוחי האדמה, משאיר על 1/4 אינץ ' של שטח בחלק העליון עבור הקרום.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
עבור הקרום: בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד את תערובת אפייה ופלפל עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פניני סוכר כסףפניני סוכר כסף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
לטאטא בחמאה מומסת וחמאה עד חלקה. מערבבים בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
יוצקים קצת הבלילה לתוך כל ramekin ו להחליק מעל, להיזהר לא לערבב אותו לתוך המילוי.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
15
אופים עד הקרום הוא פריך יפה השחמה, 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
בואו לשבת במשך 10 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

8(חוֹרֶף)מקל חמאה, ועוד לשמן את ramekinsמקל חמאה, ועוד לשמן את ramekins16(חוֹרֶף)מקלות חמאה, נמסמקלות חמאה, נמס4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קלופים וקוביותגזר, קלופים וקוביות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי פרוס (כ 2 גבעולים)סלרי פרוס (כ 2 גבעולים)11 קילו קישואים,זרעי סלריזרעי סלרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתירס כל הקרנלתירס כל הקרנל1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1צביטהאבקת שום קמצוץאבקת שום קמצוץ1צביטהקמצוץ פלפל שחורקמצוץ פלפל שחור11 קילו קישואים,פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו1( חצילים)בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה ירוקה קפואהאפונה ירוקה קפואה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקלופים וקוביות תפוחי אדמה אדומים (3 או 4 תפוחי אדמה בינוניים)קלופים וקוביות תפוחי אדמה אדומים (3 או 4 תפוחי אדמה בינוניים)4(יכול להיות או להרחיק)מלח בתוספת קמצוץמלח בתוספת קמצוץ4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתערובת אפייה כגון ביסקוויק, או קמח עצמי עולהתערובת אפייה כגון ביסקוויק, או קמח עצמי עולה4חזה עוף ללא עצמות, ללא עורחזה עוף ללא עצמות, ללא עור