פשטידת בטטה ופרלין
בטטה ופאי פרלין לוקח מסביב 3 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לקינוח הזה יש 561 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן למנה. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, חמאה, אגוזי פקאן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 35%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. פאי פרלין בטטה, פאי בטטה פרלין, ו פאי בטטה ורוטב פרלין מייפל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר של כ-12 עד 13 אינץ'. לחץ אותו בעדינות לתבנית פאי בגודל 9 אינץ ' ולחץ את הקצוות בעזרת האצבע והאגודל. דוקרים את תחתית קרום הפאי בכל קצוות המזלג כדי שלא יתנפח בתנור. מקררים עד להתקררות טובה, כ-45 דקות.
שמים את הבטטות על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור עד שהם רכים מאוד, כ-45 דקות. מנמיכים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס ומוציאים תפוחי אדמה מהתנור; אפשר להתקרר מעט לפני שגורפים את הבשר למעבד מזון. מחית עד לקבלת תערובת חלקה, ואז מוסיפים את הביצים, השמנת, הסוכר החום, סירופ הסוכר ותמצית הווניל. דופקים כמה פעמים לשילוב, ואז מוסיפים את הקינמון, אגוז המוסקט והמלח.
מניחים את תבנית הפאי על תבנית עם מסגרת ויוצקים פנימה את המלית.
אופים עד שהמרכז מוגדר, כ -40 דקות.
מניחים להתקרר לחלוטין ואז מעבירים את הפשטידה למקרר.
להכנת ציפוי הפרלין ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים את הסוכר, הסירופ, הפקאנים והמלח. מבשלים עד שהסוכר מתמוסס והתערובת חלקה, כ -3 עד 5 דקות.
מוציאים מהכיריים ומניחים להתקרר למשך 5 דקות.
מוציאים את הפשטידה מהמקרר ויוצקים את ציפוי הפרלין על הפשטידה שהתקררה, מורחים בצורה אחידה בעזרת מרית או על ידי גלגול עדין של הפשטידה בזווית כך שתפגע בקצוות. מצננים עד שהציפוי התקשה, כ -20 דקות.
שלב את הקמח, הפקאנים הטחונים, הסוכר והמלח בקערה גדולה.
מוסיפים את החמאה ומשפשפים את נתחי החמאה בין קצות האצבעות לאגודלים, או משתמשים בבלנדר מאפה, עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
יוצקים פנימה את מי הקרח ומעבדים אותם עד שהבצק מחזיק יחד, נזהרים לא לערבב יתר על המידה. סוחטים כמות קטנה יחד; אם הוא פירורי מדי, הוסיפו עוד מעט מי קרח, מעט בכל פעם. מעצבים אותו לכדור חלק, משטחים לדיסק ועוטפים בניילון. מקררים לפחות 30 דקות, ועד 2 ימים.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, הקציר המאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נהר הנחש מאוחר קציר ריזלינג. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -16 דולר.
![נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג]()
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק ארנה האחוזה שלנו, ריזלינג קציר מאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. לשנת 2011 שלנו יש אף סיד עם שמץ של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים על בסיס פירות או כאפריטיף מרענן.