קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פשטידת בטטה ופרלין

פשטידת בטטה ופרלין
בטטה ופאי פרלין לוקח מסביב 3 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לקינוח הזה יש 561 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן למנה. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, חמאה, אגוזי פקאן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 35%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. פאי פרלין בטטה, פאי בטטה פרלין, ו פאי בטטה ורוטב פרלין מייפל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר של כ-12 עד 13 אינץ'. לחץ אותו בעדינות לתבנית פאי בגודל 9 אינץ ' ולחץ את הקצוות בעזרת האצבע והאגודל. דוקרים את תחתית קרום הפאי בכל קצוות המזלג כדי שלא יתנפח בתנור. מקררים עד להתקררות טובה, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
שמים את הבטטות על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור עד שהם רכים מאוד, כ-45 דקות. מנמיכים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס ומוציאים תפוחי אדמה מהתנור; אפשר להתקרר מעט לפני שגורפים את הבשר למעבד מזון. מחית עד לקבלת תערובת חלקה, ואז מוסיפים את הביצים, השמנת, הסוכר החום, סירופ הסוכר ותמצית הווניל. דופקים כמה פעמים לשילוב, ואז מוסיפים את הקינמון, אגוז המוסקט והמלח.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
סם גסם ג
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
מניחים את תבנית הפאי על תבנית עם מסגרת ויוצקים פנימה את המלית.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
אופים עד שהמרכז מוגדר, כ -40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
מניחים להתקרר לחלוטין ואז מעבירים את הפשטידה למקרר.
8
להכנת ציפוי הפרלין ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים את הסוכר, הסירופ, הפקאנים והמלח. מבשלים עד שהסוכר מתמוסס והתערובת חלקה, כ -3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מוציאים מהכיריים ומניחים להתקרר למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
10
מוציאים את הפשטידה מהמקרר ויוצקים את ציפוי הפרלין על הפשטידה שהתקררה, מורחים בצורה אחידה בעזרת מרית או על ידי גלגול עדין של הפשטידה בזווית כך שתפגע בקצוות. מצננים עד שהציפוי התקשה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
מגישים.
12
שלב את הקמח, הפקאנים הטחונים, הסוכר והמלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
מוסיפים את החמאה ומשפשפים את נתחי החמאה בין קצות האצבעות לאגודלים, או משתמשים בבלנדר מאפה, עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
יוצקים פנימה את מי הקרח ומעבדים אותם עד שהבצק מחזיק יחד, נזהרים לא לערבב יתר על המידה. סוחטים כמות קטנה יחד; אם הוא פירורי מדי, הוסיפו עוד מעט מי קרח, מעט בכל פעם. מעצבים אותו לכדור חלק, משטחים לדיסק ועוטפים בניילון. מקררים לפחות 30 דקות, ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, הקציר המאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נהר הנחש מאוחר קציר ריזלינג. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -16 דולר.
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק ארנה האחוזה שלנו, ריזלינג קציר מאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. לשנת 2011 שלנו יש אף סיד עם שמץ של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים על בסיס פירות או כאפריטיף מרענן.