קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פשטידת בטטה ופרלין

פשטידת בטטה ופרלין
בטטה ופאי פרלין לוקח מסביב 3 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לקינוח הזה יש 561 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן למנה. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, חמאה, אגוזי פקאן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 35%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. פאי פרלין בטטה, פאי בטטה פרלין, ו פאי בטטה ורוטב פרלין מייפל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר של כ-12 עד 13 אינץ'. לחץ אותו בעדינות לתבנית פאי בגודל 9 אינץ ' ולחץ את הקצוות בעזרת האצבע והאגודל. דוקרים את תחתית קרום הפאי בכל קצוות המזלג כדי שלא יתנפח בתנור. מקררים עד להתקררות טובה, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
שמים את הבטטות על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור עד שהם רכים מאוד, כ-45 דקות. מנמיכים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס ומוציאים תפוחי אדמה מהתנור; אפשר להתקרר מעט לפני שגורפים את הבשר למעבד מזון. מחית עד לקבלת תערובת חלקה, ואז מוסיפים את הביצים, השמנת, הסוכר החום, סירופ הסוכר ותמצית הווניל. דופקים כמה פעמים לשילוב, ואז מוסיפים את הקינמון, אגוז המוסקט והמלח.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
סם גסם ג
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים את תבנית הפאי על תבנית עם מסגרת ויוצקים פנימה את המלית.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
אופים עד שהמרכז מוגדר, כ -40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מניחים להתקרר לחלוטין ואז מעבירים את הפשטידה למקרר.
8
להכנת ציפוי הפרלין ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים את הסוכר, הסירופ, הפקאנים והמלח. מבשלים עד שהסוכר מתמוסס והתערובת חלקה, כ -3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
מוציאים מהכיריים ומניחים להתקרר למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
10
מוציאים את הפשטידה מהמקרר ויוצקים את ציפוי הפרלין על הפשטידה שהתקררה, מורחים בצורה אחידה בעזרת מרית או על ידי גלגול עדין של הפשטידה בזווית כך שתפגע בקצוות. מצננים עד שהציפוי התקשה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
מגישים.
12
שלב את הקמח, הפקאנים הטחונים, הסוכר והמלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מוסיפים את החמאה ומשפשפים את נתחי החמאה בין קצות האצבעות לאגודלים, או משתמשים בבלנדר מאפה, עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
יוצקים פנימה את מי הקרח ומעבדים אותם עד שהבצק מחזיק יחד, נזהרים לא לערבב יתר על המידה. סוחטים כמות קטנה יחד; אם הוא פירורי מדי, הוסיפו עוד מעט מי קרח, מעט בכל פעם. מעצבים אותו לכדור חלק, משטחים לדיסק ועוטפים בניילון. מקררים לפחות 30 דקות, ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות

מרכיבים

791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ3קרום: פירורי קרקר גרהםהודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ קני סוכר טהור (מומלץ: סטיין)סירופ קני סוכר טהור (מומלץ: סטיין)2larges(חלקית &)(חלקית &)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2קרום: פירורי קרקר גרהםמי קרח ועוד במידת הצורךמי קרח ועוד במידת הצורך591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקאן טחון דקפקאן טחון דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי פקאן קלויים, כתושים קלותאגוזי פקאן קלויים, כתושים קלות0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1גבינת פרמזן מגוררתתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה680פלפל האבנרובטטות, על 3 בינוניבטטות, על 3 בינוני1stickחמאה לא מלוחה, מקוררת וחותכת לחתיכות קטנותחמאה לא מלוחה, מקוררת וחותכת לחתיכות קטנות1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר לבןסוכר לבן

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, הקציר המאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נהר הנחש מאוחר קציר ריזלינג. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -16 דולר.
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק ארנה האחוזה שלנו, ריזלינג קציר מאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. לשנת 2011 שלנו יש אף סיד עם שמץ של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים על בסיס פירות או כאפריטיף מרענן.