קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פשטידת בטטה ופרלין

פשטידת בטטה ופרלין
בטטה ופאי פרלין לוקח מסביב 3 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לקינוח הזה יש 561 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן למנה. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, חמאה, אגוזי פקאן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 35%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. פאי פרלין בטטה, פאי בטטה פרלין, ו פאי בטטה ורוטב פרלין מייפל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר של כ-12 עד 13 אינץ'. לחץ אותו בעדינות לתבנית פאי בגודל 9 אינץ ' ולחץ את הקצוות בעזרת האצבע והאגודל. דוקרים את תחתית קרום הפאי בכל קצוות המזלג כדי שלא יתנפח בתנור. מקררים עד להתקררות טובה, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
שמים את הבטטות על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור עד שהם רכים מאוד, כ-45 דקות. מנמיכים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס ומוציאים תפוחי אדמה מהתנור; אפשר להתקרר מעט לפני שגורפים את הבשר למעבד מזון. מחית עד לקבלת תערובת חלקה, ואז מוסיפים את הביצים, השמנת, הסוכר החום, סירופ הסוכר ותמצית הווניל. דופקים כמה פעמים לשילוב, ואז מוסיפים את הקינמון, אגוז המוסקט והמלח.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
סם גסם ג
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים את תבנית הפאי על תבנית עם מסגרת ויוצקים פנימה את המלית.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
6
אופים עד שהמרכז מוגדר, כ -40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מניחים להתקרר לחלוטין ואז מעבירים את הפשטידה למקרר.
8
להכנת ציפוי הפרלין ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים את הסוכר, הסירופ, הפקאנים והמלח. מבשלים עד שהסוכר מתמוסס והתערובת חלקה, כ -3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוציאים מהכיריים ומניחים להתקרר למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
10
מוציאים את הפשטידה מהמקרר ויוצקים את ציפוי הפרלין על הפשטידה שהתקררה, מורחים בצורה אחידה בעזרת מרית או על ידי גלגול עדין של הפשטידה בזווית כך שתפגע בקצוות. מצננים עד שהציפוי התקשה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
11
מגישים.
12
שלב את הקמח, הפקאנים הטחונים, הסוכר והמלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
מוסיפים את החמאה ומשפשפים את נתחי החמאה בין קצות האצבעות לאגודלים, או משתמשים בבלנדר מאפה, עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
יוצקים פנימה את מי הקרח ומעבדים אותם עד שהבצק מחזיק יחד, נזהרים לא לערבב יתר על המידה. סוחטים כמות קטנה יחד; אם הוא פירורי מדי, הוסיפו עוד מעט מי קרח, מעט בכל פעם. מעצבים אותו לכדור חלק, משטחים לדיסק ועוטפים בניילון. מקררים לפחות 30 דקות, ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו

מרכיבים

796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדיאט קרם סודהדיאט קרם סודה3(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ קני סוכר טהור (מומלץ: סטיין)סירופ קני סוכר טהור (מומלץ: סטיין)2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון1(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2(חוֹרֶף)מי קרח ועוד במידת הצורךמי קרח ועוד במידת הצורך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקאן טחון דקפקאן טחון דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי פקאן קלויים, כתושים קלותאגוזי פקאן קלויים, כתושים קלות0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בטטות, על 3 בינוניבטטות, על 3 בינוני1stickחמאה לא מלוחה, מקוררת וחותכת לחתיכות קטנותחמאה לא מלוחה, מקוררת וחותכת לחתיכות קטנות11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר לבןסוכר לבן

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, הקציר המאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נהר הנחש מאוחר קציר ריזלינג. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -16 דולר.
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק ארנה האחוזה שלנו, ריזלינג קציר מאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. לשנת 2011 שלנו יש אף סיד עם שמץ של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים על בסיס פירות או כאפריטיף מרענן.