פשטידת ביצה IV
פשטידת ביצים IV דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 41 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם יש לכם סוכר, חלב, קרום עוגה לא מכוסה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 14%. נסו פודינג ביצים פורטוגזי, עוגת פודינג קוקוס, ו תבשיל ביצים מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
בקערת ערבוב בינונית לטאטא יחד ביצים וסוכר.
יוצקים חלב לסיר קטן ומניחים על אש נמוכה עד חם.
יוצקים חלב על תערובת ביצים לאט, מקציפים כל הזמן. מערבבים אגוז מוסקט, אם תרצה, ואז לשפוך לתוך קליפת עוגה.
אופים במשך 10 דקות ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 10 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לבשל 20 דקות יותר, או עד פודינג מוגדר רק. תירגע לפני ההגשה.