פשטידת ביצים III
פודינג ביצים III הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 45 דקות. אם יש לכם חלב, סוכר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: פודינג ביצים פורטוגזי, עוגת פודינג קוקוס, ו מאפינס ביצים לארוחת בוקר.
הוראות
אופים פגז עוגה ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 5 דקות. תניח בצד.
מערבבים חמאה מומסת או מרגרינה, סוכר, קמח, חלב, וניל ואגוז מוסקט.
מוסיפים ביצים מוכות, ומערבבים היטב.
יוצקים מילוי לתוך קליפת עוגה אפויה חלקית.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 45 עד 55 דקות, או עד סכין מוכנס יוצא נקי. לא לבשל יתר על המידה.