פשטידת ביצים בטטה
פשטידת ביצים בטטה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. תמורת 87 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון , 17 גרם שומן ובסך הכל 307 קלוריות . המתכון הזה משרת 8. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. זה יהיה להיט באירוע חג המולד שלך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-15 דקות . גשו לסופר וקנו קינמון, בטטות אפויות, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון לא כל כך סופר ספונאלי של 30% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פשטידת בטטה ביצים , תבשיל בטטה ביצים וקערת שייק בטטה .
הוראות
מחממים תנור ל-450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
מקציפים בטטה, ביצה, ביצים, סוכר, חמאה, רום, קינמון ואגוז מוסקט יחד בקערה עם מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את תערובת הבטטה לתוך בצק הפאי המוכן.
אופים פשטידה בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. מנמיכים את החום ל-300 מעלות פרנהייט (150 מעלות צלזיוס) וממשיכים לאפות עד שהפשטידה מתייצבת, 50 עד 55 דקות. מצננים במקרר למשך שעתיים לפחות או לילה.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
![פרייר-ז'ואט גרנד ברוט]()
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.