פשטידת בקר וכרישה עם קרום צ'ייב
אם יש לך אפונה, שום, מרק בשר פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פשטידת בשר בקר בקרום בצק פטרוזיליה, כרוב שעועית לבנה Potpie עם ביסקוויטים צ'ייב, ו פשטידת עוף עם קרום פילו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, כף קל 1 1/4 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 1 1/4 כוסות קמח, עירית, ו 1/4 כפית מלח בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
חותכים בקיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מפזרים מי קרח על תערובת קמח, 1 כף בכל פעם; לזרוק עם מזלג עד לח ומתפורר. הקש תערובת בעדינות לתוך דיסק, לעטוף בחוזקה עם לעטוף פלסטיק. בצק רגוע 30 דקות.
כדי להכין מילוי, לחמם תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בשר למחבת; מטגנים 8 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
הסר בשר עם כפית מחוררת; להפריש.
להוסיף כרישה למחבת; לטחון 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף 3/4 כוס גזר, 1/2 כוס סלרי, שום; לטגן 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להחזיר בשר למחבת; להוסיף רוזמרין וקורנית. Saut 1 דקה. מערבבים ביין; לבשל 30 שניות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים 1 1/2 מרק בשר כוסות; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 1 שעה או עד בשר רך, ערבוב מדי פעם.
שלב הנותרים 3/4 מרק כוס ו 3 כפות קמח, ערבוב עד חלקה; להפריש.
מערבבים הנותרים 3/4 כוס גזר, נשאר 1/2 כוס סלרי, ותפוח אדמה. לבשל, מכוסה, 10 דקות. מערבבים באפונה.
מוסיפים תערובת קמח, 3/4 כפית מלח כשר, ופלפל לתערובת בשר; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
העברת תערובת לתבנית אפייה 11 x 7inch מצופה ספריי בישול.
רול בצק החוצה לתוך מלבן 8 x 12inch.
מניחים בצק על תערובת בקר, הקשה על קצוות לאטום.
חותכים 5 חריצים בחלק העליון של הקרום כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד הקרום הוא השחמה.