פשטידת בשר Iii
. גשו לסופר וקנו מלח, מים, אפונה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 97%. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מעל חום בינוני, חום את חתיכות הבשר מכל הצדדים.
יוצקים קצת מים כדי לכסות כמעט. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום. מבשלים עד הבשר הוא רך ומתפרק בקלות; על 2 עד 3 שעות.
מעבירים בשר לקערת ערבוב גדולה. לגרוס את הבשר מעט ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
עוד 2 סיר ליטר מעל חום בינוני, יוצקים מרק בשר ומוסיפים גזר ותפוחי אדמה. מבשלים עד כמעט מכרז; על 15 עד 20 דקות. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
כאשר הגזר ותפוחי האדמה נעשים, להעביר את קערת ערבוב גדולה עם הבשר; משאיר את הנוזל במחבת.
מערבבים את האפונה עם גזר, תפוחי אדמה ובשר.
ממיסים את עמילן התירס עם כוס 1/3 של מים.
יוצקים לסיר של מרק בשר בקר, ערבוב כל הזמן. להביא לרתיחה ולהפחית את החום; לבשל במשך 5 דקות.
קו צלחת פאי 9 אינץ ' עם אחד קרום העוגה בעקבות הוראות החבילה.
מניחים את תערובת הבשר לתוך קרום העוגה.
יוצקים את הרוטב על החלק העליון של התערובת, ואז לכסות עם קרום העוגה השני.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא חום זהוב; כ 25 דקות.
בואו מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה.