פשטידת בשר בקר
פשטידת בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל, טימין, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. נסו פשטידת בקר מהירה יותר, פשטידת רוסטביף, ו Potpie אמפנדה בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים היטב את שלושת המרכיבים הראשונים בקערה. בהדרגה להוסיף מים הבא 2 מרכיבים, ערבוב עם חוט לטאטא עד מעורבב; להפריש.
מבשלים את הבצל והבשר בסיר גדול מצופה בריסוס בישול על חום בינוני-גבוה עד להשחמה, ערבוב להתפורר; לנקז במסננת.
מוסיפים פטרוזיליה ו-5 המרכיבים הבאים; מערבבים היטב.
מוסיפים תערובת מרק; מבשלים מעל חום בינוני במשך 15 דקות או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. בזהירות לפצל ביסקוויטים בחצי אופקית, ומניחים על תערובת בשר.
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד ביסקוויטים משחימים קלות.
הפוך מראש טיפים: אתה יכול להרכיב את התבשיל לפני הזמן, מבלי להפשיר את הירקות הקפואים ולהשמיט את הביסקוויטים; לכסות להקפיא. תבשיל קפוא להפשיר לילה במקרר; בואו לעמוד בחדר temperture 30 דקות. למעלה עם ביסקוויטים; אופים לפי ההוראות.