פשטידת בשר חזיר, תרד וארטישוק
אם יש לכם תרד עלים צעיר, דלפק המעדנייה, קרם fraîche, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מדהים. פיצה ארטישוק תרד, פיצה ארטישוק תרד, ו פיצה תרד וארטישוק דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
לשטוף את התרד, במקום מסננת בכיור, ואז לשפוך מעל kettleful של מים רותחים, לנבול את העלים.
מסננים היטב, הקשה על כמה שיותר מים ככל האפשר, ואז בערך לקצוץ.
הפוך את תערובת הלחם בעקבות הוראות חבילה, ולאחר מכן לחלק לשניים.
מרדדים חצי לסיבוב על 35 ס " מ, ולאחר מכן להעביר תבנית אפייה משומנת. פרוש דק עם רוטב עגבניות עד בתוך 2cm של הקצה, ולאחר מכן מתבלים עם מלח ופלפל.
לנקז ולייבש את לבבות ארטישוק אם הם באים פחית או צנצנת, ואז פרוסה עבה. פיזור על רוטב העגבניות עם התרד, ואז שטח על 8 dollops של frache קרם על גבי, מכסה כל אחד עם חצי פרוסת בשר חזיר.
מרדדים את החצי השני של הבצק לאותו גודל כמו הראשון.
מברישים את קצוות הבצק במים ומכסים את עיגול הבצק והירקות, לוחצים על הקצוות כדי לאטום אותם. לעשות חריץ במרכז הבצק עם נקודת סכין, ואז אופים במשך 25-30 דקות עד זהב פריך.
חותכים לפרוסות ומגישים עם סלט ירוק.
כדי להתכונן קדימה: להכין את פשטידת הפיצה להקפיא, לא מבושל, על תבנית האפייה, ולאחר מכן להסיר לעטוף בנייר כסף כאשר המשרד. כדי לבשל, לחזור לתבנית האפייה ולהשאיר להפשיר במשך 2 שעות, ואז לבשל כמו לעיל. אם אתה מעדיף להקפיא אותו מוכן מבושל, פשוט להפשיר לחמם בתנור במשך 10 דקות.