קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

פשטידת בשר חזיר, תרד וארטישוק

פשטידת בשר חזיר, תרד וארטישוק
אם יש לכם תרד עלים צעיר, דלפק המעדנייה, קרם fraîche, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מדהים. פיצה ארטישוק תרד, פיצה ארטישוק תרד, ו פיצה תרד וארטישוק דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
לשטוף את התרד, במקום מסננת בכיור, ואז לשפוך מעל kettleful של מים רותחים, לנבול את העלים.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מסננים היטב, הקשה על כמה שיותר מים ככל האפשר, ואז בערך לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
הפוך את תערובת הלחם בעקבות הוראות חבילה, ולאחר מכן לחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לחםתערובת לחם
5
מרדדים חצי לסיבוב על 35 ס " מ, ולאחר מכן להעביר תבנית אפייה משומנת. פרוש דק עם רוטב עגבניות עד בתוך 2cm של הקצה, ולאחר מכן מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
לנקז ולייבש את לבבות ארטישוק אם הם באים פחית או צנצנת, ואז פרוסה עבה. פיזור על רוטב העגבניות עם התרד, ואז שטח על 8 dollops של frache קרם על גבי, מכסה כל אחד עם חצי פרוסת בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
7
מפזרים גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
8
מרדדים את החצי השני של הבצק לאותו גודל כמו הראשון.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מברישים את קצוות הבצק במים ומכסים את עיגול הבצק והירקות, לוחצים על הקצוות כדי לאטום אותם. לעשות חריץ במרכז הבצק עם נקודת סכין, ואז אופים במשך 25-30 דקות עד זהב פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
חותכים לפרוסות ומגישים עם סלט ירוק.
11
כדי להתכונן קדימה: להכין את פשטידת הפיצה להקפיא, לא מבושל, על תבנית האפייה, ולאחר מכן להסיר לעטוף בנייר כסף כאשר המשרד. כדי לבשל, לחזור לתבנית האפייה ולהשאיר להפשיר במשך 2 שעות, ואז לבשל כמו לעיל. אם אתה מעדיף להקפיא אותו מוכן מבושל, פשוט להפשיר לחמם בתנור במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman

יין מומלץ: סנג ' ובזה, יין ברברה, שיראז

סנג ' ובזה, יין ברברה ושיראז הם הבחירה הראשונה שלי לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo