פאי סיר צמחוני דורש כ 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם עירית, חלב, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה טוב. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לחמם את התנור ל 400 מעלות F ולסדר מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
ממיסים חמאה על חום בינוני בתנור הולנדי בן 3 עד 4 ליטר או בסיר תחתית כבד. כאשר הוא קצף, להוסיף שומר, בצל, גזר, ומבשלים עד רך בצל הם שקופים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים פטריות ותפוחי אדמה, מתבלים היטב עם מלח ופלפל שחור טחון טרי, ומערבבים למעיל. מבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד פטריות יש לשחרר את המים והם מכווצים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מפזרים קמח על ירקות, מערבבים למעיל, ומבשלים עד טעם גלם נעלם, על 1 עד 2 דקות. בזהירות להוסיף מרק וחלב, ערבוב כל הזמן עד התערובת חלקה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד מעובה מעט, על 5 דקות.