פשטידת בשר צמחונית
פאי סיר צמחוני דורש כ 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם עירית, חלב, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה טוב. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לחמם את התנור ל 400 מעלות F ולסדר מתלה באמצע.
ממיסים חמאה על חום בינוני בתנור הולנדי בן 3 עד 4 ליטר או בסיר תחתית כבד. כאשר הוא קצף, להוסיף שומר, בצל, גזר, ומבשלים עד רך בצל הם שקופים, על 2 דקות.
מוסיפים פטריות ותפוחי אדמה, מתבלים היטב עם מלח ופלפל שחור טחון טרי, ומערבבים למעיל. מבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד פטריות יש לשחרר את המים והם מכווצים, על 6 דקות.
מפזרים קמח על ירקות, מערבבים למעיל, ומבשלים עד טעם גלם נעלם, על 1 עד 2 דקות. בזהירות להוסיף מרק וחלב, ערבוב כל הזמן עד התערובת חלקה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד מעובה מעט, על 5 דקות.
הסר מהחום, להוסיף אפונה, עשבי תיבול, וחומץ, ומערבבים למעיל. מתבלים היטב עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. הפוך מילוי לתבנית אפייה 8 על 8 אינץ'.
לטאטא ביצה יחד עם 2 כפיות מים קמצוץ של מלח עד מעורב באופן שווה. תניח בצד.
עם מזמרה במטבח, לחתוך בצק כדי להתאים על צלחת האפייה.
מניחים את הבצק מעל מילוי ומוכנסים לקצוות הצלחת.
מברשת בצק עם ביצה לשטוף לחתוך חריצים בחלק העליון כדי לפרוק.
מניחים על גיליון אפייה ואופים עד הקרום הוא חום זהוב תערובת מבעבעת, על 25 עד 30 דקות.
בואו לשבת לפחות 5 דקות לפני ההגשה.