פשטידת גבינת כרובית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פאי גבינת כרובית. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח, שן שום, תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. נסו ברים פאי דובדבנים תוצרת בית עם זיגוג גבינת שמנת, רוטב גבינת כרובית קלה לגבינת מק אנד רזה, ו מקרוני וגבינה או כרובית וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס. משמנים בנדיבות תבנית פאי בגודל 9 אינץ'.
מניחים 2 כוסות ארוזות היטב תפוחי אדמה גולמיים מגורדים במסננת המונחת מעל קערה; זורקים את תפוחי האדמה עם 1/2 כפית מלח ומניחים בצד למשך 10 דקות. סוחטים את עודפי המים.
שלב בקערה בינונית את תפוחי האדמה הסחוטים, 1 ביצה גדולה, טרופה ו 1/4 כוס בצל מגורר. טפחו את תערובת תפוחי האדמה לתבנית הפאי המשומנת, ובנו את דפנות הקרום באצבעות מקומחות קלות.
אופים במשך 35 עד 40 דקות, עד להזהבה, מברישים את הקרום בשמן לאחר 20 הדקות הראשונות כדי לפריך אותו.
מוציאים את הקרום מהתנור ומפחיתים את הטמפרטורה ל -350 מעלות צלזיוס.
בינתיים מקציפים בקערה קטנה את הביצים, החלב, 1/2 כפית המלח והפלפל; מניחים בצד.
בלאנש כרובית. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הכרובית, הבצל, השום ו -1 / 4 עד 1/2 כפית מהמלח שנותר; מבשלים תוך ערבוב תדיר עד להשחמה קלה, כ -5 דקות.
מוסיפים את הפטרוזיליה, הבזיליקום והטימין; מבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
שכבו את קרום תפוחי האדמה האפוי עם 1/2 מהגבינה, אחר כך את תערובת הכרובית, ואז את הגבינה שנותרה.
יוצקים את תערובת החלב מעל ואבק קל עם פפריקה.
אופים 35 עד 40 דקות, עד להתייצבות.