לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פאי גבינת כרובית. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח, שן שום, תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. נסו ברים פאי דובדבנים תוצרת בית עם זיגוג גבינת שמנת, רוטב גבינת כרובית קלה לגבינת מק אנד רזה, ו מקרוני וגבינה או כרובית וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס. משמנים בנדיבות תבנית פאי בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
מניחים 2 כוסות ארוזות היטב תפוחי אדמה גולמיים מגורדים במסננת המונחת מעל קערה; זורקים את תפוחי האדמה עם 1/2 כפית מלח ומניחים בצד למשך 10 דקות. סוחטים את עודפי המים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
שלב בקערה בינונית את תפוחי האדמה הסחוטים, 1 ביצה גדולה, טרופה ו 1/4 כוס בצל מגורר. טפחו את תערובת תפוחי האדמה לתבנית הפאי המשומנת, ובנו את דפנות הקרום באצבעות מקומחות קלות.