לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פאי גבינת כרובית. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח, שן שום, תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. נסו ברים פאי דובדבנים תוצרת בית עם זיגוג גבינת שמנת, רוטב גבינת כרובית קלה לגבינת מק אנד רזה, ו מקרוני וגבינה או כרובית וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס. משמנים בנדיבות תבנית פאי בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1
מניחים 2 כוסות ארוזות היטב תפוחי אדמה גולמיים מגורדים במסננת המונחת מעל קערה; זורקים את תפוחי האדמה עם 1/2 כפית מלח ומניחים בצד למשך 10 דקות. סוחטים את עודפי המים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
דובדבנים מסוכרים נוספים
2
שלב בקערה בינונית את תפוחי האדמה הסחוטים, 1 ביצה גדולה, טרופה ו 1/4 כוס בצל מגורר. טפחו את תערובת תפוחי האדמה לתבנית הפאי המשומנת, ובנו את דפנות הקרום באצבעות מקומחות קלות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
טורטיות קמח טריות, להגשה
דובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
דובדבנים מסוכרים נוספים
3
אופים במשך 35 עד 40 דקות, עד להזהבה, מברישים את הקרום בשמן לאחר 20 הדקות הראשונות כדי לפריך אותו.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
4
מוציאים את הקרום מהתנור ומפחיתים את הטמפרטורה ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
5
בינתיים מקציפים בקערה קטנה את הביצים, החלב, 1/2 כפית המלח והפלפל; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
דובדבנים מסוכרים נוספים
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
6
בלאנש כרובית. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוסיפים את הכרובית, הבצל, השום ו -1 / 4 עד 1/2 כפית מהמלח שנותר; מבשלים תוך ערבוב תדיר עד להשחמה קלה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
פירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרח
8
מוסיפים את הפטרוזיליה, הבזיליקום והטימין; מבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
מסירים מהאש.
10
שכבו את קרום תפוחי האדמה האפוי עם 1/2 מהגבינה, אחר כך את תערובת הכרובית, ואז את הגבינה שנותרה.