קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

פשטידת גבינת כרובית

פשטידת גבינת כרובית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פאי גבינת כרובית. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח, שן שום, תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. נסו ברים פאי דובדבנים תוצרת בית עם זיגוג גבינת שמנת, רוטב גבינת כרובית קלה לגבינת מק אנד רזה, ו מקרוני וגבינה או כרובית וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס. משמנים בנדיבות תבנית פאי בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1
מניחים 2 כוסות ארוזות היטב תפוחי אדמה גולמיים מגורדים במסננת המונחת מעל קערה; זורקים את תפוחי האדמה עם 1/2 כפית מלח ומניחים בצד למשך 10 דקות. סוחטים את עודפי המים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
שלב בקערה בינונית את תפוחי האדמה הסחוטים, 1 ביצה גדולה, טרופה ו 1/4 כוס בצל מגורר. טפחו את תערובת תפוחי האדמה לתבנית הפאי המשומנת, ובנו את דפנות הקרום באצבעות מקומחות קלות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
אופים במשך 35 עד 40 דקות, עד להזהבה, מברישים את הקרום בשמן לאחר 20 הדקות הראשונות כדי לפריך אותו.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
4
מוציאים את הקרום מהתנור ומפחיתים את הטמפרטורה ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
5
בינתיים מקציפים בקערה קטנה את הביצים, החלב, 1/2 כפית המלח והפלפל; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
6
בלאנש כרובית. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוסיפים את הכרובית, הבצל, השום ו -1 / 4 עד 1/2 כפית מהמלח שנותר; מבשלים תוך ערבוב תדיר עד להשחמה קלה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
מוסיפים את הפטרוזיליה, הבזיליקום והטימין; מבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
מסירים מהאש.
10
שכבו את קרום תפוחי האדמה האפוי עם 1/2 מהגבינה, אחר כך את תערובת הכרובית, ואז את הגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
11
יוצקים את תערובת החלב מעל ואבק קל עם פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
12
אופים 35 עד 40 דקות, עד להתייצבות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
13
מוציאים מהתנור ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם