קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

פשטידת גבינת כרובית

פשטידת גבינת כרובית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פאי גבינת כרובית. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח, שן שום, תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. נסו ברים פאי דובדבנים תוצרת בית עם זיגוג גבינת שמנת, רוטב גבינת כרובית קלה לגבינת מק אנד רזה, ו מקרוני וגבינה או כרובית וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס. משמנים בנדיבות תבנית פאי בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מניחים 2 כוסות ארוזות היטב תפוחי אדמה גולמיים מגורדים במסננת המונחת מעל קערה; זורקים את תפוחי האדמה עם 1/2 כפית מלח ומניחים בצד למשך 10 דקות. סוחטים את עודפי המים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שלב בקערה בינונית את תפוחי האדמה הסחוטים, 1 ביצה גדולה, טרופה ו 1/4 כוס בצל מגורר. טפחו את תערובת תפוחי האדמה לתבנית הפאי המשומנת, ובנו את דפנות הקרום באצבעות מקומחות קלות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים במשך 35 עד 40 דקות, עד להזהבה, מברישים את הקרום בשמן לאחר 20 הדקות הראשונות כדי לפריך אותו.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מוציאים את הקרום מהתנור ומפחיתים את הטמפרטורה ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בינתיים מקציפים בקערה קטנה את הביצים, החלב, 1/2 כפית המלח והפלפל; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בלאנש כרובית. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הכרובית, הבצל, השום ו -1 / 4 עד 1/2 כפית מהמלח שנותר; מבשלים תוך ערבוב תדיר עד להשחמה קלה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוסיפים את הפטרוזיליה, הבזיליקום והטימין; מבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
מסירים מהאש.
10
שכבו את קרום תפוחי האדמה האפוי עם 1/2 מהגבינה, אחר כך את תערובת הכרובית, ואז את הגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
11
יוצקים את תערובת החלב מעל ואבק קל עם פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
12
אופים 35 עד 40 דקות, עד להתייצבות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מוציאים מהתנור ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות