קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פשטידת דלעת

פשטידת דלעת
פשטידת דלעת היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך קינמון טחון, ביצה, מחית דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מוסיפים את הסוכר בהדרגה מחית הדלעת. מקציפים היטב את הקמח, מלח ותבלינים. מוסיפים את סירופ התירס ומכים היטב. מוסיפים את הביצה המוכה מעט, ולאחר מכן מוסיפים לאט את החלב המאודה, ערבוב עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
דלעת משומרדלעת משומר
סירופ תירססירופ תירס
תבליניםתבלינים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ביצהביצה
3
יוצקים את הבלילה לתוך קליפת העוגה בלתי מוסוות.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווהקרום פאי בלתי-מוסווה
4
אופים ב 450 מעלות F (230 מעלות C) במשך 10 דקות ואז להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות F) ולהמשיך לאפות עוגה במשך 30 דקות נוספות או עד סכין מוכנס לתוך התערובת יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין