פשטידת דלעת
אם $1.16 למנה נופל בתקציב שלך, פשטידת דלעת עשוי להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, קליפה קרום עוגה, תבלין פשטידת דלעת, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F ומסדרים מתלה בשליש התחתון של התנור.
בקערה בינונית, לשלב את גבינת שמנת, מחית דלעת, שמנת, סוכר חום ותבלינים פשטידת דלעת. באמצעות מערבל יד חשמלי, להוסיף את הביצים, 1 בכל פעם המשלב לחלוטין בין כל תוספת.
יוצקים את המילוי לתוך מעטפת העוגה ואופים על מגש גיליון עד המילוי מוגדר בעיקר ואת הקרום יש השחמה, על 50 עד 60 דקות. המרכז עדיין ייראה קצת רופף.
הסר מהתנור וקריר לטמפרטורת החדר.
בקערה צוננת, להכות את השמנת הכבדה עם מערבל יד עד תחילת להתעבות.
מוסיפים את הסוכר החום ותבלינים פשטידת דלעת וממשיכים להכות עד פסגות רכות טופס.
מורחים את הקצפת על העוגה ומגישים מיד או להחזיק במקרר עד 2 שעות לפני ההגשה. .