פשטידת דלעת
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 359 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מלח, ביצים, ביצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות (מתכונים דומים).
הוראות
לעשות את הבצק ביד. בקערה בינונית, מקציפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח. באמצעות האצבעות שלך, לעבוד את החמאה לתוך החומרים היבשים עד שהוא דומה ארוחה תירס צהוב מעורבב עם חתיכות שעועית בגודל של חמאה. (אם תערובת הקמח / חמאה מתחמם, לקרר אותו במשך 10 דקות לפני שתמשיך.)
מוסיפים את הביצה ומערבבים את הבצק יחד עם מזלג או ביד בקערה. אם הבצק יבש, מפזרים עד כף יותר מים קרים על התערובת.
לחלופין, לעשות את הבצק במעבד מזון. עם המכונה מצויד להב מתכת, דופק את הקמח, סוכר, ומלח עד בשילוב.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא דומה ארוחה תירס צהוב מעורבב עם חתיכות שעועית בגודל של חמאה, על 10 פעמים.
מוסיפים את הביצה ואת הדופק 1 עד 2 פעמים; לא נותנים את הבצק טופס לתוך כדור במכונה. (אם הבצק יבש מאוד להוסיף עד כף יותר מים קרים.)
הסר את הקערה מהמכונה, להסיר את הלהב, ולהביא את הבצק יחד ביד.
צור את הבצק לדיסק, לעטוף בניילון נצמד, לקרר עד מקורר היטב, לפחות 1 שעה.
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק עם מערוך לעיגול 12 אינץ 'בעובי של 1/8 אינץ'.
להעביר את הבצק למחבת פאי 9 אינץ ' לקצץ את הקצוות, משאיר על סנטימטר נוסף תלוי מעבר לקצה. טאק הבצק התלוי מתחת עצמו כדי ליצור קצה עבה כי הוא אפילו עם השפה. חליל הקצה כנדרש. להקפיא את קליפת העוגה במשך 30 דקות.
הגדר מתלים נפרדים במרכז והשלישי התחתון של התנור מחממים ל 400 מעלות F. שים חתיכת נייר קלף או לסכל על קליפת העוגה ולמלא עם שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים על תבנית אפייה על המדף המרכזי עד שהבצק מוגדר, כ -20 דקות.
הסר מהתנור והרם את צידי נייר הקלף כדי להסיר את השעועית. המשיכו לאפות עד שקליפת העוגה תהיה בצבע חום זהוב קלות, כ-10 דקות נוספות. מגניב על מדף.
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
בעוד קליפת העוגה הוא קירור להפוך את המילוי. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הדלעת, סוכר חום, ביצים, חצי וחצי, תבלינים, ומלח עד חלקה. החזירו את קליפת העוגה לתבנית ושפכו פנימה את המילוי.
אופים על מתלה התנור התחתון עד הקצוות של המילוי נקבעים אבל המרכז הוא עדיין רופף מעט, על 50 עד 60 דקות. (אם הקצוות לקבל כהה מאוד, לכסות אותם בנייר אלומיניום. מגניב על מתלה.
מגישים טמפרטורת חדר או מעט חם.