פשטידת דלעת עם בצק פקאן
פשטידת דלעת עם בצק פקאן היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו דבשה, קיצור ירקות, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: טארט דלעת עם קרום פקאן, עוגת גבינה דלעת עם קרום פקאן-gingersnap, ו עוגת גבינה דלעת עם Gingersnap & קרום פקאן.
הוראות
כדי להכין את הקרום, כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מערבבים 1/4 כוס קמח, מי קרח ומיץ לימון, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב כדי ליצור תרחיף.
שלב הנותרים 3/4 כוס קמח, פקאנים, אבקת סוכר, ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה; לחתוך קיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
להוסיף slurry; לזרוק עם מזלג עד תערובת הקמח הוא לח.
לחץ בעדינות על תערובת לתוך מעגל 4 אינץ ' על 2 גיליונות של גלישת פלסטיק חופף חובה כבדה; לכסות עם 2 גיליונות נוספים של גלישת פלסטיק חופף.
רול בצק, עדיין מכוסה, למעגל 12 אינץ'. להקפיא בצק 10 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
הסר העליון 2 יריעות של פלסטיק לעטוף; תן לבצק לעמוד 1 דקה או עד גמיש. בצק בכושר, צד לעטוף פלסטיק למעלה, לצלחת עוגה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול, המאפשר את הבצק להאריך על קצה.
הסר ניילון נצמד שנותר. לחץ על הבצק לתחתית ולמעלה הצדדים של צלחת עוגה. מקפלים קצוות תחת, וחליל.
מניחים במקפיא עד מוכן למלא.
כדי להכין מילוי, לשלב שמנת חמוצה ושאר החומרים, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב.
יוצקים מילוי לתוך קרום מוכן.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי; מגניב על מתלה חוט.