פשטידת דלעת צליין
גשו לסופר וקנו חומץ מזוקק, קינמון טחון, מחית דלעת, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . נסו צליין דלעת 75, פשטידת דלעת צליין, ו עוגת הדלעת המקורית של האב הצליין-עוגת מיליון נורפולק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
כדי להכין מאפה: בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, 1 כף סוכר, ו 2 כפיות מלח.
חותכים בקיצור עד תערובת דומה ארוחה גסה.
בקערה קטנה להקציף יחד חומץ, ביצה 1, ומי קרח.
יוצקים לתוך תערובת קמח ומערבבים עד הבצק יוצר כדור. מחלקים ל 4 חלקים. להקפיא 3 מהם או להשתמש עבור פשטידות אחרות. שמור אחד לעוגת דלעת צליין.
כדי להפוך את מילוי דלעת: בקערה גדולה, לשלב 2 ביצים מוכות, דלעת, 3/4 כוס דבש או סוכר, 1/2 כפית מלח, קינמון, 1/2 כפית ג ' ינג ' ר, ציפורן, וחלב מאודה.
מרדדים מאפה ולהתאים לצלחת עוגה 9 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים 45 דקות נוספות, עד המילוי מוגדר.
כדי להפוך את דבש קרם ג ' ינג 'ר: בקערה גדולה לשלב קצפת, 1/4 כוס דבש, ו 1/2 כפית ג' ינג ' ר. שוט עד פסגות רכות טופס. צ ' יל 1 שעה לפני ההגשה.
מניחים כפית על גבי כל פרוסת עוגה.