פשטידת דם כתומה ללא אפייה
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 486 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-130 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. אם יש לך סוכר מגורען, תמצית vanillan, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת לירה ריקוטה עם מילוי כתום דם, קצפת Mascarpone ציפוי ופרוסות תפוז דם מסוכרים, סלט תפוז דם + ג'ינג'ר ו קאיין דם ויניגרט כתום, ו עוגיות ריקוטה כתומות דם עם זיגוג כתום דם (מתכונים דומים).
הוראות
שים קרקרים גרהם בשקית ניילון גדולה resealable, ולרסק אותם עם מערוך עד פירורים עדינים מאוד טופס.
יוצקים פירורים לקערה בינונית; מערבבים בסוכר ומלח.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד לשלב טוב. לחץ על תערובת פירור לתוך צלחת העוגה, להפיץ אותו 1 1/2 עד 2 אינץ ' בצד; לחץ על שטוח. קרום צינה במקפיא לפחות 10 דקות.
בינתיים, להפוך את המילוי: באמצעות מיקסר חשמלי להגדיר במהירות בינונית גבוהה, לנצח את גבינת שמנת בקערה גדולה עד חלקה. הכה בחלב מרוכז קצת בכל פעם, גירוד הצדדים של הקערה לפי הצורך. לנצח בתמצית הוניל.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום; להחליק את החלק העליון עם מרית גומי. מכסים בניילון נצמד, ומקררים עד חברה, 3 שעות. כאשר מוכן לשרת, העליון התפוזים: באמצעות סכין משונן, לחתוך את החלק העליון והתחתון, רק כך הבשר מראה. לאחר מכן, לחתוך את הקליפה ואת הדורית ברצועות אנכיות, עד שכל מה שנחשף הוא בשר. באמצעות סכין זיווג, לחתוך את המקטעים החוצה טריזים. סדר את supermes על גבי העוגה להגשה.