אם $1.75 למנה נופל בתקציב שלך, פשטידת הדלעת של בוריס פורטנוי עשויה להיות עצומה צמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 669 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך תרמילי הל, כוכב תרמיל אניס, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות.
הוראות
1
עבור דלעת טהור: 1
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2
לחמם את התנור ל 93° ולסדר מתלה באמצע.2באופן מלא לעטוף את הדלעת בנייר כסף, למקם אותו על תבנית אפייה, ואופים עד רך מאוד, 6 עד 8 שעות.3כאשר מגניב מספיק כדי לטפל, להסיר את רדיד לשבור את הדלעת לפתוח עם הידיים. באמצעות כף, לגרוף את הבשר לתוך קערה גדולה, להשליך את הזרעים והעור.
מניחים את בשר הדלעת במעבד מזון ומעבד עד חלקה, על 2 דקות. (לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל לעבד את הדלעת.) תצטרך 2 כוסות של טהור. לאחסן במיכל אטום במקרר עד מוכן לשימוש.עבור קרום העוגה: 1
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מניחים את החמאה והסוכר במערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ומערבבים על מהירות בינונית גבוהה עד חיוור בצבע ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
5
מוסיפים את הביצה ומערבבים עד incorporated. כבה את המיקסר והוסף את הקמח, קורנפלור ומלח.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מערבבים על מהירות נמוכה, בהדרגה להגדיל את המהירות למדיום, עד הבצק פשוט מגיע יחד, על 1 דקה.2 מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים כל חצי לדיסק. לעטוף כל דיסק בחוזקה בניילון נצמד ולקרר לפחות 1 שעה. אתה רק צריך דיסק 1 עבור מתכון זה. להכניס למקרר או להקפיא את הדיסק השני לשימוש נוסף.3
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. קמח קל משטח עבודה נקי ומגלגל דיסק 1 של בצק לסיבוב 12 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'. קו 9-1 / 2 אינץ צלחת עוגה עמוקה צלחת עם הבצק, זמירה בתוך 1 אינץ ' של הצלחת. מקפלים את הבצק העודף מתחת וצביטה כדי ליצור קצה דקורטיבי.
מניחים במקרר בעוד התנור מסיים להתחמם, לפחות 15 דקות.4Line הקרום עם פיסת נייר קלף או רדיד אלומיניום גדול מספיק כדי לעקוף את הקצה על ידי 1 אינץ', ולאחר מכן למלא אותו עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים עד הקרום מוגדר חום בהיר, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר את משקולות העוגה ואת נייר קלף או לסכל ולהמשיך לאפות עד הקרום יבש למגע, על 8 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
11
מניחים על מדף ומגניבים לחלוטין.לתערובת התבלינים: 1
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
12
מניחים את מקל הקינמון, כוכב אניס, ציפורן, כוסברה, גרגרי ערער, פלפל סצ ' ואן, זרעי הל במחבת קטנה על חום בינוני וטוסט, רועד את המחבת מדי פעם, עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
זרעי הל
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
בואו להתקרר לחלוטין.2
14
להעביר תבלין או מטחנת קפה לטחון לאבקה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
15
מניחים בקערה קטנה, מוסיפים את ג ' ינג ' ר הקרקע קליפות הדר, ומערבבים לשלב; להפריש.למילוי הדלעת: 1
מוסיפים את החלב המרוכז, 2 כוסות של דלעת טהור, ו 2 3/4 כפיות של תערובת התבלינים לטאטא עד חלקה. (לאחסן את תערובת התבלינים הנותרת במיכל אטום במקפיא.)3
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
19
יוצקים את תערובת הדלעת לתוך קרום העוגה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
20
אופים עד המילוי מוגדר באמצע ואת הקצוות נפוחים, על 50 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
21
הסר מתלה חוט ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. בינתיים, להפוך את ציפוי סוכר walnutbrown.עבור ציפוי סוכר walnutbrown: 1
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
22
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.2
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
23
מניחים את הסוכר החום, קמח, ומלח בקערה בינונית ומערבבים לשלב. באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לחתוך את החמאה לתוך החומרים היבשים עד מופחת חתיכות בגודל אפונה.
מוסיפים את האגוזים וזורקים עם האצבעות לשלב.3squeeze גושים של התערובת בין האצבעות כדי ליצור חתיכות בצורה לא סדירה על הגודל של קשיו. הפוך את התערובת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
קשיו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
25
אופים עד חום זהוב האגוזים קלויים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
26
מניחים את המחבת על מתלה לגרד את streusel מהמחבת עם מרית שטוחה, ואז להפיץ שוב לתוך שכבה אפילו. מגניב לחלוטין ומפזרים באופן שווה על העוגה.