פשטידת הדלעת של בוריס פורטנוי
אם $1.75 למנה נופל בתקציב שלך, פשטידת הדלעת של בוריס פורטנוי עשויה להיות עצומה צמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 669 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך תרמילי הל, כוכב תרמיל אניס, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות.
הוראות
לחמם את התנור ל 93° ולסדר מתלה באמצע.2באופן מלא לעטוף את הדלעת בנייר כסף, למקם אותו על תבנית אפייה, ואופים עד רך מאוד, 6 עד 8 שעות.3כאשר מגניב מספיק כדי לטפל, להסיר את רדיד לשבור את הדלעת לפתוח עם הידיים. באמצעות כף, לגרוף את הבשר לתוך קערה גדולה, להשליך את הזרעים והעור.
מניחים את בשר הדלעת במעבד מזון ומעבד עד חלקה, על 2 דקות. (לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל לעבד את הדלעת.) תצטרך 2 כוסות של טהור. לאחסן במיכל אטום במקרר עד מוכן לשימוש.עבור קרום העוגה: 1
מניחים את החמאה והסוכר במערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ומערבבים על מהירות בינונית גבוהה עד חיוור בצבע ורך, על 3 דקות.
מוסיפים את הביצה ומערבבים עד incorporated. כבה את המיקסר והוסף את הקמח, קורנפלור ומלח.
מערבבים על מהירות נמוכה, בהדרגה להגדיל את המהירות למדיום, עד הבצק פשוט מגיע יחד, על 1 דקה.2 מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים כל חצי לדיסק. לעטוף כל דיסק בחוזקה בניילון נצמד ולקרר לפחות 1 שעה. אתה רק צריך דיסק 1 עבור מתכון זה. להכניס למקרר או להקפיא את הדיסק השני לשימוש נוסף.3
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. קמח קל משטח עבודה נקי ומגלגל דיסק 1 של בצק לסיבוב 12 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'. קו 9-1 / 2 אינץ צלחת עוגה עמוקה צלחת עם הבצק, זמירה בתוך 1 אינץ ' של הצלחת. מקפלים את הבצק העודף מתחת וצביטה כדי ליצור קצה דקורטיבי.
מניחים במקרר בעוד התנור מסיים להתחמם, לפחות 15 דקות.4Line הקרום עם פיסת נייר קלף או רדיד אלומיניום גדול מספיק כדי לעקוף את הקצה על ידי 1 אינץ', ולאחר מכן למלא אותו עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים עד הקרום מוגדר חום בהיר, על 20 דקות.
הסר את משקולות העוגה ואת נייר קלף או לסכל ולהמשיך לאפות עד הקרום יבש למגע, על 8 עד 10 דקות יותר.
מניחים על מדף ומגניבים לחלוטין.לתערובת התבלינים: 1
מניחים את מקל הקינמון, כוכב אניס, ציפורן, כוסברה, גרגרי ערער, פלפל סצ ' ואן, זרעי הל במחבת קטנה על חום בינוני וטוסט, רועד את המחבת מדי פעם, עד ריחני, על 3 דקות.
להעביר תבלין או מטחנת קפה לטחון לאבקה עדינה.
מניחים בקערה קטנה, מוסיפים את ג ' ינג ' ר הקרקע קליפות הדר, ומערבבים לשלב; להפריש.למילוי הדלעת: 1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.2
מניחים את הביצים בקערה גדולה ומקציפים עד שהחלמונים נשברים.
מוסיפים את החלב המרוכז, 2 כוסות של דלעת טהור, ו 2 3/4 כפיות של תערובת התבלינים לטאטא עד חלקה. (לאחסן את תערובת התבלינים הנותרת במיכל אטום במקפיא.)3
יוצקים את תערובת הדלעת לתוך קרום העוגה מוכן.
אופים עד המילוי מוגדר באמצע ואת הקצוות נפוחים, על 50 עד 60 דקות.
הסר מתלה חוט ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. בינתיים, להפוך את ציפוי סוכר walnutbrown.עבור ציפוי סוכר walnutbrown: 1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.2
מניחים את הסוכר החום, קמח, ומלח בקערה בינונית ומערבבים לשלב. באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לחתוך את החמאה לתוך החומרים היבשים עד מופחת חתיכות בגודל אפונה.
מוסיפים את האגוזים וזורקים עם האצבעות לשלב.3squeeze גושים של התערובת בין האצבעות כדי ליצור חתיכות בצורה לא סדירה על הגודל של קשיו. הפוך את התערובת על תבנית אפייה.
אופים עד חום זהוב האגוזים קלויים, על 8 דקות.
מניחים את המחבת על מתלה לגרד את streusel מהמחבת עם מרית שטוחה, ואז להפיץ שוב לתוך שכבה אפילו. מגניב לחלוטין ומפזרים באופן שווה על העוגה.