פשטידת הודו
פשטידת הודו דורשת בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 1592 קלוריות, 152 גרם חלבון ו 75 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דלעת סקווש, טורקיה עור, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. וזה אדיר. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
כדי להפוך את הקרום, משטח אבק עם קמח.
חותכים 1 גיליון של בצק עלים קפוא לרצועות 1 אינץ', 8 אינץ ' ארוך. על גיליון עוגיות גדול, לארוג רצועות לסריג גדול מספיק כדי לכסות כל פאי סיר.
מערבבים ביצה וחלב יחד ומברשים על כל ריבוע סריג.
אופים במשך 5 דקות. הבצק יעלה ויהפוך חום זהוב בהיר. להפריש עד מוכן להרכיב פשטידות.
בסיר גדול מחממים את המרקים. מערבבים בטורקיה, בצל, סקווש, חמוציות, מלח ופלפל. מביאים תערובת לרתיחה. בצלחת חסינת תנור, ממלאים בתערובת ומעלה בריבוע הסריג המבושל מראש.
אופים במשך 5 דקות עד bubbly בצק עלים הוא חום זהוב עמוק.
חיתוך בצק עלים עם גלגל מחורץ יוצר קצוות אלגנטיים.
- תחליפים טובים למרק גבינת צ ' דר הם שמנת של מרק עוף וקרם של מרק פטריות.