פשטידת חזיר איטלקית
מתכון עוגת חזיר איטלקית מוכנה בעוד כ-45 דקות וזה בהחלט עצום קטוגני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 54 גרם חלבון 68 גרם של שומן, וסך הכל 937 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם רוזמרין, חזיר טחון, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פשטידת חזיר איטלקית, תבשיל חזיר איטלקי, ו מטחנות חזיר איטלקיות.
הוראות
מרדדים בצק כדי להתאים צלחת עוגה 9 אינץ'.
מניחים חזיר טחון, רוזמרין, פירורי לחם, פטרוזיליה, ובצל בקערה בגודל בינוני; מערבבים עד מעורבב היטב.
הסר תרמילים מנקניק, ולהתפורר לתערובת. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מפזרים 1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת לתוך החלק התחתון של קליפת העוגה.
מורחים תערובת חזיר על גבי גבינה, ומפזרים עם פרמזן שנותר.
מניחים את הקרום העליון מעל מילוי, ו crimp את הקצוות יחד.
אופים ב 500 מעלות F (260 מעלות C) במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ואופים במשך 35 עד 40 דקות.