קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

פשטידת חזיר איטלקית

פשטידת חזיר איטלקית
מתכון עוגת חזיר איטלקית מוכנה בעוד כ-45 דקות וזה בהחלט עצום קטוגני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 54 גרם חלבון 68 גרם של שומן, וסך הכל 937 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם רוזמרין, חזיר טחון, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פשטידת חזיר איטלקית, תבשיל חזיר איטלקי, ו מטחנות חזיר איטלקיות.

הוראות

1
מרדדים בצק כדי להתאים צלחת עוגה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
2
מניחים חזיר טחון, רוזמרין, פירורי לחם, פטרוזיליה, ובצל בקערה בגודל בינוני; מערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חזיר טחוןחזיר טחון
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הסר תרמילים מנקניק, ולהתפורר לתערובת. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
מפזרים 1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת לתוך החלק התחתון של קליפת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
5
מורחים תערובת חזיר על גבי גבינה, ומפזרים עם פרמזן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
מניחים את הקרום העליון מעל מילוי, ו crimp את הקצוות יחד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
7
אופים ב 500 מעלות F (260 מעלות C) במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ואופים במשך 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות