פשטידת חזיר ובצל
האם ופאי בצל דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 952 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. . גשו לסופר וקנו מי קרח, חזיר, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. וזה טוב. נסוארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, ו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב קמח ומלח.
חותכים בקיצור עד תערובת דומה ארוחה גסה. בהדרגה להוסיף מים. להתמזג עם מזלג עד תערובת יוצרת כדור ועוזב את הצדדים של הקערה.
מרדדים את מחצית מאפה על לוח מקומח קלות כדי להתאים צלחת עמוקה 9 אינץ צלחת עוגה. מכסים ומקררים. לעטוף הנותרים בצק בניילון נצמד. להכניס למקרר.
מטגנים את הבשר, בצל, שום, מלח ופלפל ב 2 כפות חמאה או מרגרינה עד רך. מגניב לטמפרטורת החדר.
מטגנים תפוחי אדמה הנותרים 2 כפות חמאה או מרגרינה עד פריך ורך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
שכבת מחצית הגבינה, תערובת חזיר, ותפוחי אדמה לתוך הקרום מוכן. חוזר. מערבבים ביצים ושמנת, ושופכים שני שליש מעל תפוחי אדמה.
מרדדים את המאפה שנותר על לוח מקומח קלות כדי לכסות את העוגה.
מברשת שפה של קרום עם תערובת ביצה וקרם. למעלה עם המחצית השנייה של מאפה. לקצץ ולצבוט קצוות לאטום. חליל.
מברישים את החלק העליון עם תערובת הביצה שנותרה, לקצץ עם קישוטים מאפה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות, או עד העוגה הוא זהוב.