פשטידת חזיר וגבינה שוויצרית
פשטידת חזיר ושוויצרי לארוחת בוקר היא ללא גלוטן ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל ירוק, לקשט: עירית, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 31%. מתכונים דומים: פשטידת חזיר וגבינה שוויצרית, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו פשטידת צ'ארד שוויצרית מלוחה.
הוראות
להביא הראשון 6 מרכיבים לרתיחה בסיר בינוני; בהדרגה לטאטא שיבולת שועל. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים, מקציפים מדי פעם, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס גבינה, ערבוב עד גבינה נמסה.
הסר מהחום, ולתת לעמוד 10 דקות. קלות להכות 2 ביצים, ומערבבים לתוך תערובת שיבולת שועל; לשפוך לתוך צלחת עוגה עמוקה משומנת קלות 10 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 20 דקות; להסיר מהתנור. הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
ירך חזיר מבושלת ובצל במחבת לא דביקה מעל חום בינוני גבוה 5 דקות או עד הבצל רך.
שכבת בשר חזיר תערובת שווה על קרום שיבולת שועל.
לטאטא יחד חלב הנותרים 6 ביצים; לשפוך מעל תערובת בשר חזיר.
מפזרים הנותרים 3/4 כוס גבינה באופן שווה על תערובת ביצה.
אופים ב 400 במשך 35 דקות.
תן לעמוד 10 דקות, לחתוך לתוך טריזים.