פשטידת ירקות צלויה עם פטה
פשטידת ירקות קלויה עם פטה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 252 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שן שום, בזיליקום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו ירקות צלויים וסלט פטה, קלוי-ירקות פטה זיטי, ו כריכי ירקות ופטה צלויים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ירקות קלויים, לשלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה.
מניחים על מחבת ג ' לי מצופה ספריי בישול.
אופים ב 450 במשך 40 דקות, ערבוב פעם אחת.
מוסיפים פטריות, עגבניות ושום; אופים 30 דקות נוספות או עד שהירקות רכים.
הסר ירקות קלויים מהתנור. הפחת את טמפרטורת התנור ל-40
כדי להכין מאפה חמאה, כפית קלות קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה קטנה.
להוסיף חלב חמאה, חמאה וחומץ; לזרוק עם מזלג עד לח. בעדינות הקש תערובת לתוך מלבן 6 x 4 אינץ ' על לעטוף פלסטיק חובה כבדה; לכסות עם ניילון נוסף לעטוף.
רול בצק, עדיין מכוסה, לתוך מלבן 12 x 7 אינץ'; להקפיא 10 דקות.
הסר גיליון 1 של פלסטיק לעטוף; תן לעמוד 1 דקה או עד גמיש.
שלב ירקות קלויים, פטה, והבא 6 מרכיבים (פטה דרך פלפל שחור) בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. בצק מתאים מעל מילוי.
הסר גיליון עליון של ניילון נצמד.
מברשת עם ביצה לבן; מפזרים זרעי שומשום.
חותכים 6 חריצים בחלק העליון של הבצק כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים ב 400 במשך 35 דקות או עד potpie הוא חום זהוב תוסס סביב הקצוות.