קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות17
מגזין

פשטידת כבש וחציל

פשטידת כבש וחציל
פאי כבש וחצילים רועה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם כל מטרה קמח, חצילים, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. מתכונים דומים: פשטידת רועים, פשטידת רועים טלה, ו פשטידת רועים טלה.

הוראות

1
פיזור חצילים על גיליון rimmedbaking.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2
מפזרים מלח גס; letstand 1 שעה, משליך מדי פעם. Rinseeggplant וטפיחה יבשה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
3
חום 3 כפות שמן גדולפחית מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מוסיפים חצילים וסוט עד למכרז, כ -12 דקות.
5
העברה לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מפזרים טלה בנדיבות עם coarsesalt ופלפל, ואז אבק עם מעיל קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
7
חום 2 כפות שמן באותו potover בינוני חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
תוסיף חצי כבש.Sauté עד השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
9
להעביר כבש לקערה גדולה. חזור עם2 כפות שמן כבש שנותר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
10
הוסף 1 שמן כפות נוסף כדי samepot, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
מוסיפים בצל. כיסוי ו cookover בינוני-נמוך חום עד רך מאוד, על 10 דקות (החלק התחתון של הסיר יהיה verydark).
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
מוסיפים יין לסיר. להגביר את החום ואת היין boiluntil מתאדה, גירוד up brownedbits, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מוסיפים עגבניות עם מיץ, מרק, שום ואורגנו ומביאים טבולה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
14
מוסיפים כבש עם כל מיצים שהצטברו.כיסוי; להפחית את החום נמוך ומבשלים 1 שעה.לחשוף ולהמשיך להתבשל עד כבש הואכבד רך ורוטב מתעבה מעט, על45 דקות. מערבבים בחציל. מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
15
העברה לצלחת glassbaking 13x9x2 אינץ'. לעשות קדימה: ניתן לעשות 3 daysahead. מגניב במקצת. כיסוי וצינה.
1
מחממים תנור ל 191°. קוקעגבניות בסיר גדול של מכרז מים מלוחים רותחים, כ 14 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בינתיים, להמס חמאה עם סיר שמן inmedium מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
להוסיף שום. Sauté עד ריחני, על 1דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיפים חלב ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
מסננים תפוחי אדמה. חזור לסיר. Stirover בינוני חום עד עודף לחות נמרח.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים תערובת חלב ומשעגבניות עד פשוט חלקה. מערבבים בגבינה.מתבלים במלח ופלפל גס.זרוק תפוחי אדמה מעל מילוי על ידי heapingtablespoonfuls, כיסוי לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
7
לאפות עוגה עד מילוי מחומם דרךוהציפוי הוא זהב, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
* גבינה לבנה מוצקה עשויה מחלב כבשים; זמינה בסופרמרקטים רבים ובשווקים יווניים ובשווקים איטלקים מסוימים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס