פשטידת כבש וחציל
פאי כבש וחצילים רועה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם כל מטרה קמח, חצילים, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. מתכונים דומים: פשטידת רועים, פשטידת רועים טלה, ו פשטידת רועים טלה.
הוראות
פיזור חצילים על גיליון rimmedbaking.
מפזרים מלח גס; letstand 1 שעה, משליך מדי פעם. Rinseeggplant וטפיחה יבשה מאוד.
חום 3 כפות שמן גדולפחית מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצילים וסוט עד למכרז, כ -12 דקות.
מפזרים טלה בנדיבות עם coarsesalt ופלפל, ואז אבק עם מעיל קמח.
חום 2 כפות שמן באותו potover בינוני חום גבוה.
תוסיף חצי כבש.Sauté עד השחמה, על 8 דקות.
להעביר כבש לקערה גדולה. חזור עם2 כפות שמן כבש שנותר.
הוסף 1 שמן כפות נוסף כדי samepot, במידת הצורך.
מוסיפים בצל. כיסוי ו cookover בינוני-נמוך חום עד רך מאוד, על 10 דקות (החלק התחתון של הסיר יהיה verydark).
מוסיפים יין לסיר. להגביר את החום ואת היין boiluntil מתאדה, גירוד up brownedbits, כ 5 דקות.
מוסיפים עגבניות עם מיץ, מרק, שום ואורגנו ומביאים טבולה.
מוסיפים כבש עם כל מיצים שהצטברו.כיסוי; להפחית את החום נמוך ומבשלים 1 שעה.לחשוף ולהמשיך להתבשל עד כבש הואכבד רך ורוטב מתעבה מעט, על45 דקות. מערבבים בחציל. מתבלים עם מלח ופלפל.
העברה לצלחת glassbaking 13x9x2 אינץ'. לעשות קדימה: ניתן לעשות 3 daysahead. מגניב במקצת. כיסוי וצינה.
מחממים תנור ל 191°. קוקעגבניות בסיר גדול של מכרז מים מלוחים רותחים, כ 14 דקות.
בינתיים, להמס חמאה עם סיר שמן inmedium מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שום. Sauté עד ריחני, על 1דקות.
מוסיפים חלב ומביאים לרתיחה.
מסננים תפוחי אדמה. חזור לסיר. Stirover בינוני חום עד עודף לחות נמרח.
מוסיפים תערובת חלב ומשעגבניות עד פשוט חלקה. מערבבים בגבינה.מתבלים במלח ופלפל גס.זרוק תפוחי אדמה מעל מילוי על ידי heapingtablespoonfuls, כיסוי לחלוטין.
לאפות עוגה עד מילוי מחומם דרךוהציפוי הוא זהב, כ 45 דקות.
* גבינה לבנה מוצקה עשויה מחלב כבשים; זמינה בסופרמרקטים רבים ובשווקים יווניים ובשווקים איטלקים מסוימים.