פשטידת מרנג גלידת לימון
פאי גלידת לימון הוא קינוח שמגיש 10. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 5 גרם חלבון , 18 גרם שומן , ובסך הכל 341 קלוריות . תמורת 44 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. זה מושלם לקיץ . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות . אם יש לכם צבעי מאכל, סוכר, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 18% , וזה די גרוע. פשטידת גלידת מרנג לימון , פשטידת גלידת מרנג לימון וגלידת פשטידת מרנג לימון ללא כריכה דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. בקערה בינונית מערבבים את הקמח, 3 כפות סוכר וקורט מלח.
מוסיפים את החמאה וגרידת הלימון ומעבדים לתוך תערובת הקמח עד לקבלת פירורים בעזרת האצבעות או חותכן בצק. מפרידים את הביצה השלמה, מוסיפים את הלבן לשניים האחרים לציפוי המרנג.
מוסיפים את החלמון לבצק ומערבבים פנימה עד שנוצר בצק רך. לחץ לתחתית ולמעלה לצדדים של צלחת פאי בגודל 9 אינץ'.
אופים עד להזהבה, כ-25 דקות. מגניב. חוצים קלות את קליפת הפאי בסכין חדה (חותך בערך במחצית הקרום) ל-10 פרוסות כדי להקל על חיתוך הפאי הקפוא.
מניחים את גלידת הלימון בקערה גדולה ומערבבים בעזרת מרית נוקשה או כף עץ עד לקבלת תערובת חלקה, כ-2 דקות.
מערבבים פנימה את צבע המאכל אם משתמשים. כף לתוך קליפת הפאי, להחליק את החלק העליון ולהכניס למקפיא עד להתייצבות, שעתיים או למשך הלילה.
מחממים את התנור ל-500 מעלות F.
מניחים את כל 3 החלבונים, את 1/3 כוס הסוכר הנותרים וקורט מלח בקערה גדולה חסינת חום ומניחים אותו מעל סיר עם 1 סנטימטר של מים רותחים.
מקציפים עד שהסוכר נמס, הביצים חמימות והתערובת תפוחה. מקציפים במיקסר חשמלי במהירות בינונית-גבוהה עד שנוצרות פסגות מתקררות, סמיכות, מבריקות ונוקשות, כ-2 דקות. מקציפים פנימה את תמצית הווניל רק עד לאיחוד.
מורחים על הפאי הקפוא ומכניסים לתנור עד שהמרנג רק משחים, 1 עד 2 דקות. פורסים ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Moscato Dasti
שמנת שרי, משקה אלכוהולי ומרכיבים הם בחירה מצוינת עבור גלידת וניל. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
![Blanc de Bleu Cuvee Mousseux]()
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.