קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

פשטידת מרנג גלידת לימון

פשטידת מרנג גלידת לימון
פאי גלידת לימון הוא קינוח שמגיש 10. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 5 גרם חלבון , 18 גרם שומן , ובסך הכל 341 קלוריות . תמורת 44 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. זה מושלם לקיץ . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות . אם יש לכם צבעי מאכל, סוכר, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 18% , וזה די גרוע. פשטידת גלידת מרנג לימון , פשטידת גלידת מרנג לימון וגלידת פשטידת מרנג לימון ללא כריכה דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. בקערה בינונית מערבבים את הקמח, 3 כפות סוכר וקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
גלידת לימוןגלידת לימון
2 מיכלים של 14 אונקיות גלידת לימון, מרוככת2 מיכלים של 14 אונקיות גלידת לימון, מרוככת
גלידת לימון, מרוככתגלידת לימון, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 טיפות צבע מאכל צהוב, אופציונלי8 עד 10 טיפות צבע מאכל צהוב, אופציונלי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את החמאה וגרידת הלימון ומעבדים לתוך תערובת הקמח עד לקבלת פירורים בעזרת האצבעות או חותכן בצק. מפרידים את הביצה השלמה, מוסיפים את הלבן לשניים האחרים לציפוי המרנג.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
3
מוסיפים את החלמון לבצק ומערבבים פנימה עד שנוצר בצק רך. לחץ לתחתית ולמעלה לצדדים של צלחת פאי בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
4
אופים עד להזהבה, כ-25 דקות. מגניב. חוצים קלות את קליפת הפאי בסכין חדה (חותך בערך במחצית הקרום) ל-10 פרוסות כדי להקל על חיתוך הפאי הקפוא.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
מניחים את גלידת הלימון בקערה גדולה ומערבבים בעזרת מרית נוקשה או כף עץ עד לקבלת תערובת חלקה, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מערבבים פנימה את צבע המאכל אם משתמשים. כף לתוך קליפת הפאי, להחליק את החלק העליון ולהכניס למקפיא עד להתייצבות, שעתיים או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
7
מחממים את התנור ל-500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מניחים את כל 3 החלבונים, את 1/3 כוס הסוכר הנותרים וקורט מלח בקערה גדולה חסינת חום ומניחים אותו מעל סיר עם 1 סנטימטר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מקציפים עד שהסוכר נמס, הביצים חמימות והתערובת תפוחה. מקציפים במיקסר חשמלי במהירות בינונית-גבוהה עד שנוצרות פסגות מתקררות, סמיכות, מבריקות ונוקשות, כ-2 דקות. מקציפים פנימה את תמצית הווניל רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
מורחים על הפאי הקפוא ומכניסים לתנור עד שהמרנג רק משחים, 1 עד 2 דקות. פורסים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Moscato Dasti

שמנת שרי, משקה אלכוהולי ומרכיבים הם בחירה מצוינת עבור גלידת וניל. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.