קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

פשטידת מרנג גלידת לימון

פשטידת מרנג גלידת לימון
פאי גלידת לימון הוא קינוח שמגיש 10. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 5 גרם חלבון , 18 גרם שומן , ובסך הכל 341 קלוריות . תמורת 44 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. זה מושלם לקיץ . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות . אם יש לכם צבעי מאכל, סוכר, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 18% , וזה די גרוע. פשטידת גלידת מרנג לימון , פשטידת גלידת מרנג לימון וגלידת פשטידת מרנג לימון ללא כריכה דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. בקערה בינונית מערבבים את הקמח, 3 כפות סוכר וקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
גלידת לימוןגלידת לימון
2 מיכלים של 14 אונקיות גלידת לימון, מרוככת2 מיכלים של 14 אונקיות גלידת לימון, מרוככת
גלידת לימון, מרוככתגלידת לימון, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 טיפות צבע מאכל צהוב, אופציונלי8 עד 10 טיפות צבע מאכל צהוב, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את החמאה וגרידת הלימון ומעבדים לתוך תערובת הקמח עד לקבלת פירורים בעזרת האצבעות או חותכן בצק. מפרידים את הביצה השלמה, מוסיפים את הלבן לשניים האחרים לציפוי המרנג.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
3
מוסיפים את החלמון לבצק ומערבבים פנימה עד שנוצר בצק רך. לחץ לתחתית ולמעלה לצדדים של צלחת פאי בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
4
אופים עד להזהבה, כ-25 דקות. מגניב. חוצים קלות את קליפת הפאי בסכין חדה (חותך בערך במחצית הקרום) ל-10 פרוסות כדי להקל על חיתוך הפאי הקפוא.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מניחים את גלידת הלימון בקערה גדולה ומערבבים בעזרת מרית נוקשה או כף עץ עד לקבלת תערובת חלקה, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מערבבים פנימה את צבע המאכל אם משתמשים. כף לתוך קליפת הפאי, להחליק את החלק העליון ולהכניס למקפיא עד להתייצבות, שעתיים או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
7
מחממים את התנור ל-500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים את כל 3 החלבונים, את 1/3 כוס הסוכר הנותרים וקורט מלח בקערה גדולה חסינת חום ומניחים אותו מעל סיר עם 1 סנטימטר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מקציפים עד שהסוכר נמס, הביצים חמימות והתערובת תפוחה. מקציפים במיקסר חשמלי במהירות בינונית-גבוהה עד שנוצרות פסגות מתקררות, סמיכות, מבריקות ונוקשות, כ-2 דקות. מקציפים פנימה את תמצית הווניל רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מורחים על הפאי הקפוא ומכניסים לתנור עד שהמרנג רק משחים, 1 עד 2 דקות. פורסים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), 5 פאונד צלעות קצרות עם עצם, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, 6 מעטפות (0.19 אונקיות כל אחת) תערובת משקה קלה ללא סוכר בלימונדת תות, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Moscato Dasti

שמנת שרי, משקה אלכוהולי ומרכיבים הם בחירה מצוינת עבור גלידת וניל. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.