פשטידת מרנג דלעת
עוגת מרנג דלעת היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 555 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, מי קרח, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, חמאה, סוכר ומלח בקערה של מיקסר חשמלי.
מניחים קערה במקפיא 15 דקות. באמצעות מיקסר חשמלי מצויד מצורף ההנעה, להכות תערובת על מהירות נמוכה עד בצורת גושים בגודל אפונה.
טפטוף 1/3 כוס מים קרח על תערובת והכה רק עד הבצק מגיע יחד. לאסוף בצק לכדור. לשטח לדיסק. לעטוף בצק פלסטיק לקרר לפחות 8 שעות עד 1 יום.
תן לבצק להתרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
העברת בצק לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. Trim overhang ל 1 אינץ'. מקפלים ב overhang, ויוצרים צדדים בעובי כפול. קצה בצק Crimp דקורטיבי. מקררים את הקרום 30 דקות.
מחממים תנור ל 425°f. קרום קו עם לסכל. מלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים עד הצדדים נקבעים, על 20 דקות.
אופים עד חום זהוב, הצבת צווארון רדיד אלומיניום סביב קצה הקרום אם השחמה מהר מדי, על 15 דקות. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.)
לטאטא דלעת, שמנת, סוכר מייפל, קינמון, זנגביל, ומלח בקערה גדולה כדי להתמזג.
מניחים צווארון רדיד אלומיניום סביב קצה הקרום.
אופים עד מילוי מוגדר וסכין מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה. מגניב לטמפרטורת החדר.
לטאטא חלבונים ביצה וסוכר בקערת מתכת גדולה עד בשילוב.
מניחים קערה על סיר של מים רותחים ולהמשיך לטאטא עד התערובת היא רק חמה, על 5 דקות.
הסר קערה מעל מים. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת ביצה לבן על מהירות בינונית גבוהה עד נוקשה מבריק, על 5 דקות.
מורחים מרנג על העוגה, עולים במרכז.
מניחים עוגה ב broiler ו broil עד מרנג הוא חום, על 1 דקה. מגניב לטמפרטורת החדר. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)