פאי סיר עוף דורש מסביב 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 1452 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 97g של שומן למנה. אם יש לך בצל פנינה, אפונה, עלים מ 4 גבעולי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את העוף בסיר גדול ומכסה עם ליטר 1 של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את הירקות ועשבי תיבול ומביאים את הסיר לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. דלג היטב; ואז מבשלים, חשוף, במשך 45 דקות, ברפרוף בתדירות גבוהה כמו השמן עולה על פני השטח. מה שאנחנו עושים כאן זה לא רק לבשל את העוף אלא גם ליצור את רוטב הבסיס לעוגת הסיר.
הסר את העוף למגש כדי להתקרר. המשך לבשל את מרק העוף לעוד 15 דקות כדי לדחוס את הטעם; אתה צריך בערך 8 כוסות כשתסיים. באמצעות מסננת, מסננים את מרק העוף לסיר אחר ומשליכים את המוצקים. כאשר העוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס את הבשר ולהשליך את העור והעצמות.
למחוק את הקומקום ולשים אותו בחזרה על הכיריים על אש בינונית. ממיסים את החמאה ואז מקציפים בקמח כדי ליצור משחה. זהו רביכה, אשר יפעל כמו thickener. עכשיו, בהדרגה לשפוך 8 כוסות של מרק עוף, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
להקציף ומבשלים במשך 10 דקות כדי לבשל את הטעם העמילני של הקמח לעבות את המרק; זה צריך להיראות כמו שמנת של מרק עוף. מתבלים במלח ופלפל. מקפלים את העוף מגורר, גזר, בצל פנינה, אפונה, פטרוזיליה. מערבבים לשלב ולכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב קצוץ (לא חובה)
מיכל בצל קצוץ
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל פנינה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1-1/2 כוס מרק עוף
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
8
להניח את יריעות בצק עלים מופשר על משטח מקורר, קריר קלות. הפוך crocks בודדים על גיליון מאפה, באמצעות סכין חדה, לחתוך עיגולים סביב החלק החיצוני של הקערות, מעט גדול יותר מהקערה עצמה. ממלאים את התנינים 3/4 של הדרך עם תערובת העוף, לוודא שכל מנה יש כמות יפה של עוף, ירקות, מרק. בזהירות מכסה כל חרס עם עיגול מאפה, לחיצה על הבצק סביב השפה כדי ליצור חותם. קלות להכות את הביצה עם 3 כפות מים כדי להפוך ביצה לשטוף מברשת כמה על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוס מרק עוף
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
מסטיק פירות עם פסים כתומים
9
מפזרים את הבצק עם פרמזן. הגדר את crocks על גיליון עוגיות ולהעביר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי