פאי סיר עוף דורש מסביב 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 1452 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 97g של שומן למנה. אם יש לך בצל פנינה, אפונה, עלים מ 4 גבעולי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את העוף בסיר גדול ומכסה עם ליטר 1 של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הירקות ועשבי תיבול ומביאים את הסיר לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. דלג היטב; ואז מבשלים, חשוף, במשך 45 דקות, ברפרוף בתדירות גבוהה כמו השמן עולה על פני השטח. מה שאנחנו עושים כאן זה לא רק לבשל את העוף אלא גם ליצור את רוטב הבסיס לעוגת הסיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר את העוף למגש כדי להתקרר. המשך לבשל את מרק העוף לעוד 15 דקות כדי לדחוס את הטעם; אתה צריך בערך 8 כוסות כשתסיים. באמצעות מסננת, מסננים את מרק העוף לסיר אחר ומשליכים את המוצקים. כאשר העוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס את הבשר ולהשליך את העור והעצמות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
למחוק את הקומקום ולשים אותו בחזרה על הכיריים על אש בינונית. ממיסים את החמאה ואז מקציפים בקמח כדי ליצור משחה. זהו רביכה, אשר יפעל כמו thickener. עכשיו, בהדרגה לשפוך 8 כוסות של מרק עוף, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
להקציף ומבשלים במשך 10 דקות כדי לבשל את הטעם העמילני של הקמח לעבות את המרק; זה צריך להיראות כמו שמנת של מרק עוף. מתבלים במלח ופלפל. מקפלים את העוף מגורר, גזר, בצל פנינה, אפונה, פטרוזיליה. מערבבים לשלב ולכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב קצוץ (לא חובה)
מיכל בצל קצוץ
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל פנינה
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
7
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
להניח את יריעות בצק עלים מופשר על משטח מקורר, קריר קלות. הפוך crocks בודדים על גיליון מאפה, באמצעות סכין חדה, לחתוך עיגולים סביב החלק החיצוני של הקערות, מעט גדול יותר מהקערה עצמה. ממלאים את התנינים 3/4 של הדרך עם תערובת העוף, לוודא שכל מנה יש כמות יפה של עוף, ירקות, מרק. בזהירות מכסה כל חרס עם עיגול מאפה, לחיצה על הבצק סביב השפה כדי ליצור חותם. קלות להכות את הביצה עם 3 כפות מים כדי להפוך ביצה לשטוף מברשת כמה על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
רול פירות צהוב אחד
9
מפזרים את הבצק עם פרמזן. הגדר את crocks על גיליון עוגיות ולהעביר לתנור.