פשטידת עוף II
פשטידת עוף II עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 46 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 487 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. . גשו לסופר וקנו ירקות, פלפל טחון, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, לשלב את בשר עוף, מרק עוף, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום לנמוך. לכסות ולתת להתבשל במשך 30 דקות, או עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז ומיצים לרוץ ברור.
יוצקים את תערובת מרק העוף הנותרת לתוך כוס מדידה.
מוסיפים מספיק חלב לתערובת מרק שווה 2 1/2 כוסות.
חותכים עוף לחתיכות 1/2 אינץ'.
באותו מחבת, להמיס חמאה או מרגרינה על חום בינוני.
לטגן, ערבוב, במשך 3 דקות. מערבבים בקמח עד מעורבב היטב. בהדרגה מערבבים בתערובת מרק. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהרוטב מתעבה ומרתיח.
מוסיפים את העוף, ירקות, פטרוזיליה וקורנית.
יוצקים תערובת לתוך צלחת תבשיל עמוק 1 1/2 ליטר.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מרדדים מאפה 1 אינץ ' גדול יותר מהקוטר של צלחת התבשיל על משטח מקומח קלות.
חותכים חריצים במאפה כדי לשחרר אוויר.
מניחים מאפה על גבי תבשיל.
רול קצוות לחתוך מאפה נוסף; קצוות חליל על ידי צובט יחד. לאסוף שאריות כדי לחתוך עיצובים דקורטיביים.
מאפה מברשת עם ביצה מוכה ואופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב המילוי מבעבע.
בואו מגניב במשך 10 דקות ומגישים.