פשטידת עוף VI
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פשטידת עוף VI. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. אם יש לך בצל, קרם מרוכז של מרק פטריות, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעט גריז וקמח צלחת תבשיל 2 ליטר.
מניחים חזה עוף, בצל ועופות תיבול בסיר בינוני ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות. מבשלים מעל חום בינוני במשך 8 עד 10 דקות, עד עוף מבושל דרך.
בקערה גדולה, לשלב עוף, בצל, שמנת של מרק עוף, שמנת של מרק פטריות, גבינת צ ' דר, גבינת מוצרלה, ירקות מעורבים, פטריות, ומלח ופלפל.
הנח גיליון אחד של מאפה בתחתית מחבת משומנת וקמח.
יוצקים תערובת עוף על מאפה. מכסים בגיליון השני של מאפה. חותם קצוות של מאפים עליונים ותחתונים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 דקות, עד מאפה הוא חום זהוב.