פשטידת עוף VIII
פשטידת עוף VIII עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם פלפל, חמאה, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב 2 כוסות קמח 1 כפית מלח.
חותכים בשומן חזיר עד תערובת דומה פירורים גס. מערבבים במים עד שהתערובת יוצרת כדור. מחלקים בצק לשניים וצורה לכדורים. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר במשך 4 שעות או לילה.
לגלגל כדור אחד החוצה כדי להתאים צלחת עוגה 9 אינץ'.
מניחים את הקרום התחתון בצלחת עוגה.
מרדדים את הקרום העליון ולהניח בצד.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C.)
בסיר גדול, להמיס 1/2 כוס חמאה. מערבבים בקמח, מלח, פלפל ובצל. מערבבים בהדרגה מרק עוף. לבשל, ערבוב כל הזמן עד חלקה מעובה. במחבת נפרדת, פטריות לטגן ב 3 כפות של חמאה, ולאחר מכן לערבב לתוך סיר. מערבבים עוף, גזר, סלרי ותפוחי אדמה.
מערבבים היטב ויוצקים לתוך קרום העוגה התחתונה. מכסים עם קרום העליון, חותכים קצוות חותם, וחותכים בצק עודף. הפוך כמה חריצים קטנים בחלק העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד מאפה זהוב חום, ומילוי הוא מבעבע.