מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו סלק כבוש כוכב אניס ג'ינג'ר {+ סלק כבוש קמחי} (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור פשטידת עוף: מחממים את התנור ל 232°. להמס 2 כפות של החמאה במחבת סאוט גדולה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את הכרישה ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
מעבירים לצלחת ומניחים בצד.
4
מוסיפים כף נוספת של חמאה לאותו מחבת, מוסיפים את הפטריות, ומעלים את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מפזרים את המלח ומבשלים במשך 5 עד 8 דקות, או עד הפטריות לשחרר חלק מהנוזל שלהם ולהתחיל להתייבש במחבת. הם צריכים להיות משחימים חלקית וריחני מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להעביר אותם לצלחת אחרת ולהניח בצד. בנה את העוגה בשכבות במחבת קרמיקה או, אם אתה מרגיש יותר כפרי (או יותר מאצ ' ו) במחבת ברזל יצוק. לחץ בעדינות על העוף בתחתית המחבת כדי ליצור שכבה זוגית ולפזר את הטרגון ואת שאלוט על גבי. לאחר מכן, להוסיף את הכרישה, ולבסוף את הפטריות. תניח בצד. באותו מחבת סאוט אתה כבר משתמש, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה על אש בינונית-נמוכה. כאשר מבעבע, להשתמש מקציף חוט לערבב את הקמח. מבשלים 1 דקה, או עד שהוא מתחיל להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי קרמיקה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מוסיפים את השמנת, מקציפים כל הזמן, ומבשלים עוד דקה בערך, או רק עד בועות השמנת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
יוצקים את הרוטב על העוגה, באמצעות מרית גומי כדי לגרד את המחבת בעדינות להפיץ את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים טחינה בריאה של פלפל לפני הנחת על בצק עלים. ברגע שהוא במקום, לחתוך אותו כדי להתאים את המחבת, לתקוע תריסר חורים בו עם מזלג, ו, באמצעות מברשת מאפה, לצחצח את החלק העליון עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד העליון הוא השחמה יפה נפוחה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
בואו מגניב במשך 5 דקות לפני חיתוך. תביא את העוגה המרשימה הזאת לשולחן ותגיש אותה שם. עבור סלק כבוש: מחממים את התנור 232°.
מרכיבים שתצטרך
סלק כבוש
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
להניח את הסלק על גיליון גדול של רדיד אלומיניום כבד חובה, טפטוף על מים כוס 1/4, ואז לעטוף אותם בחוזקה בסכל על ידי לחיצה על הקצוות יחד בכל רחבי. הגדר את החבילה על תבנית אפייה / מגש וצלי במשך 30 עד 40 דקות, או עד הסלק הם מכרז כאשר פירסינג עם סכין למרכז. כאשר הסלק נעשה, לפתוח את החבילה ולתת להם להתקרר מספיק כך שתוכל לקלף את העור עם האצבעות. הם צריכים לרדת די בקלות; להשתמש בסכין קילוף שבו הם מקל.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחד
13
חותכים את סלק קלופים לתוך 6 או 8 טריזים, בהתאם לגודלם. לארוז אותם לתוך צנצנת ליטר ויוצקים את החומץ ו 1 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שיפונדה של עלי קייל
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
14
מפזרים את המלח מעל. אם הסלק אינו מכוסה, להוסיף חלקים שווים מים וחומץ עד שהם, יחד עם 1/2 כפית מלח לכוס של נוזל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שיפונדה של עלי קייל
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
15
תן לעמוד לפחות 1 שעה לפני שאתה משרת. לאחסן עד 2 חודשים, מכוסה היטב במקרר.