פשטידת פסטה סיציליאנית
פשטידת פסטה סיציליאנית היא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך זיתים קלמטן, עגבניות שרי, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. נסו פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (Pastan Alla נורמה), פסטה סיציליאנית, ו סלט פסטה סיציליאני (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מוסיפים בצל, ומטגנים 3 דקות.
מוסיפים פלפל ושום; מטוגנים 5 דקות.
להוסיף עגבניות שרי; לטגן 2 דקות.
מוסיפים יין, זיתים, ממטרות עגבניות, פלפל שחור ועגבניות חתוכות לקוביות; מפחיתים את החום ומבשלים 5 דקות.
מערבבים עגבניות ופסטה בקערה; לזרוק למעיל.
לנגב מחבת עם מגבות נייר; חלוק עם ספריי בישול ושמן 1 כפית. מסדרים גבינה במחבת; למעלה עם תערובת פסטה. מכסים בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול, לוחצים בחוזקה לארוז. ידית לעטוף של מחבת עם לסכל; אופים ב 350 במשך 30 דקות.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מניחים צלחת גדולה במהופך על גבי מחבת; הפוך על צלחת.