פשטידת צ'ארד שוויצרית מלוחה
עוגת מנגולד שוויצרית מלוחה היא ללא גלוטן וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 120 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתכון זה מ blog.fatfreevegan.com יש 1 אוהדים. אם יש לך חלב סויה, עלי טימין, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: פשטידת צ'ארד שוויצרית מלוחה, Chachel Ray ' s Swiss Chard, ו Chard שוויצרי.
הוראות
הסר את הגבעול המרכזי מכל עלה. מניחים את העלים בצד וקוצצים את הגבעולים לחתיכות קטנות. במחבת גדולה, לטגן את הבצל ואת הגבעולים סלק עד שהתרכך (כ 5 דקות), הוספת כף מים במידת הצורך כדי למנוע דבק. בינתיים, לחתוך את עלי chard לחתיכות בגודל ביס.
הוסף אותם למחבת יחד עם השום, להפחית את החום, ולכסות. מבשלים עד שכל השמנת היא נבולה.
הסר מהחום. אם כל המים שהצטברו, לנקז אותו; ואז להפיץ chard בתחתית מחבת פאי מוכן.
מניחים טופו ומרכיבים הנותרים בבלנדר, ו מחית עד חלקה מאוד.
שפוך על המטלית במחבת הפאי. השתמש בכפית כדי לפתוח בעדינות חורים דרך chard כך תערובת טופו חודר אותו. להחליק את החלק העליון כך שכבת טופו הוא אפילו ומכסה את כל chard.
אופים במשך 30 דקות, או עד שהמרכז מוגדר.
הסר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך והגשה.