פשטידת רועים
פשטידת רועים דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 830 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, גבעול סלרי, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. נסו פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. בסיר, מחממים בעדינות פירה וחלב, ערבוב מדי פעם, עד משולב היטב.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה. תניח בצד.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים תערובת קציץ בשר ומבשלים, נפרדים עם כף, עד להשחמה, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים גזר וסלרי ומבשלים 5 דקות.
מפזרים קמח, מערבבים, ולאחר מכן מוסיפים מרק עוף. מבשלים 3 דקות ולהסיר מהחום.
מוסיפים אפונה ותפוחי אדמה שלמים. כפית לתוך תבשיל avenproof העליון עם פירה.
אופים עד העליון הוא זהב, כ 40 דקות.