פשטידת רועים בטטה הודו
לכי לחנות וקחי כמה מקפים של רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טורקיה & פשטידת רועים בטטה, פשטידת רועים בטטה הודו, ו בטטה ופאי רועי הודו.
הוראות
במחבת עמוקה או תנור הולנדי, מחממים את EVOO על חום גבוה.
מוסיפים את טורקיה לשבור אותו עם כף עץ; העונה עם מלח ופלפל תיבול עוף.
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים בסיר עם מים כדי לכסות. מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה, ואז מלח את המים ומבשלים את תפוחי האדמה במשך 15 דקות, או עד מכרז.
מגררים את הבצל והגזר ישירות למחבת עם טורקיה.
מוסיפים את הסלרי, מערבבים ומבשלים 5 דקות. בעוד הירקות מבשלים, מחממים 2 כפות חמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מוסיפים את הקמח לחמאה המומסת ומקציפים במשך 1 דקה, ואז מקציפים במניה ומתבלים במלח, פלפל וורצ ' סטרשייר. מבשלים במשך כמה דקות, עד מעובה, ולאחר מכן להוסיף לתערובת טורקיה. מערבבים את האפונה לתוך תערובת טורקיה לכבות את החום.
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים את הסיר החם לחום.
מוסיפים את 2 כפות החמאה הנותרות ונמסים על אש בינונית.
מוסיפים את הבננה ותפוחי האדמה לסיר ומתבלים במלח, פלפל ורוטב חריף. מועכים את תפוחי האדמה ואת הבננה לשלב, ולהתאים את התיבול.
כפית את תפוחי האדמה על הבשר, ולכסות את תפוחי האדמה עם הגבינה.
אופים חשפו במשך 5 דקות כדי להמיס את הגבינה.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA