פשטידת רועים בסגנון איטלקי
פאי רועים בסגנון איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 312 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לך בצל, חלב, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. מתכונים דומים: פשטידת רועים בסגנון איטלקי, פשטידת רועים, ו פשטידת רועים איטלקית.
הוראות
תנור חום עד 375°f. spray תבשיל 2 ליטר או צלחת אפיית זכוכית 11x7 אינץ ' עם ספריי בישול.
חום 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר, בצל וגזר למחבת; מפזרים מלח ופלפל מתובל. מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר חום.
מערבבים פטריות ורוטב פסטה.
חום לרתיחה. מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
הפוך תפוחי אדמה לפי ההוראות על תיבת 4 מנות, באמצעות 1 תפוחי אדמה נרתיק עם תיבול, מים חמים, חלב וחמאה. כף לתוך 8 תלוליות סביב קצה תערובת בשר חם.
אופים חשפו 25 עד 30 דקות או עד מבעבע ותפוחי אדמה הם חום זהוב בהיר.